ΑΝΑΤΡΟΠΗ και... τεσσάρα! (Φώτος)

Μπορεί να προερχόταν από τραγικό σερί αποτελεσμάτων και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με σοβαρό λάθος του Γκλρεμσλ, εντούτοις η Δόξα βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Αλκή με 4-1 στο "Αμμόχωστος". Ο Σπόλιαριτς σκόραρε πρώτος για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν σωστά και να σκοράρουν τέσσερις φορές με τους Ζατλ, Μπατίν, Χατζηβασίλη και Κάρλος. Με την νίκη της η Δόξα ανέβηκε στους 24 βαθμούς και πέρασε Αλκή και Πάφο, συγκατοικώντας με την ΕΝΠ ενώ η Αλκή έμεινε στους 23.

Το ΦΙΛΜ του αγώνα:

-Έναρξη.

-2' Καλό σουτ του Μπελαμεϊρί, στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

-6' Μακρινό σουτ του Ασαμόα, δύσκολα ο Πάρντο.

-7' ΔΟΚΑΡΙ για την Δόξα! Ο Μπατίν έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το πλασέ, σημαδεύοντας το αρτιστερό κάθετο δοκάρι.

-8' ΓΚΟΛ για την Αλκή με τον Σπόλιαριτς! Τραγικό λάθος από τον Γκρεμσλ, το βολέ του με τα πόδια κόντραρε στον Κάρλος και η μπάλα στρώθηκε στον Σπόλιαριτς που σε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

-12' ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Ζατλ! Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους. Μετά από σέντρα του Ασαμόα από αριστερά, ο Ζατλ έκανε την κεφαλιά από κοντά, ο Πάρντο δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να παίρνει ύψος και να περνάει πάνω από το σώμα του και να καταλήγει στα δίκτυα για το 1-1!

-18' Πολύ καλός ο ρυθμός στο παιχνίδι, πάνω - κάτω η μπάλα με την Δόξα να έχει την ελαφριά υπεροχή.

-25' ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Μπατίν! Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ασαμόα, ο Μπατίν έφυγε ξανά στην πλάτη της άμυνας και μπήκε στην περιοχή, πέρασε και τον Πάρντο και πλάσαρε εύστοχα για την ανατροπή και το 2-1!

-30' Πλήρης η υπεροχή της Δόξας, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και να απειλείσει ουσιαστικά η Αλκή.

-36' Διπλή ευκαιρία για την Δόξα. Νεκτάριος και Μιτρέα είδαν τα σουτ τους εντός περιοχής να κοντράρουν σε αμυντικούς.

-40' Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Δόξας, ο Κάρλος έκανε το κοντρόλ... φάτσα με τον Πάρτο αλλά έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι για κράτημα του Μουκτάρη.  

-Τέλος ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το β' μέρος.

-52' Δυνατό σουτ του Σπόλιαριτς, δύσκολα ο Γκρεμσλ.

-54' Διαγώνιο σουτ του Σταύρου, λίγο έξω.

-60' Πολύ επιθετική η Αλκή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, πιέζει για την ισοφάριση.

-67' ΓΚΟΛ για την Δόξα με τον Χατζηβασίλη! Τραγικό λάθος στην άμυνα της Αλκής, ο Ασαμόα έκλεψε, έδωσε την πάσα στον Χατζηβασίλη που σε κενή εστία είχε εύκολο έργο για το 3-1! Δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι σκόραρε ο Κύπριος επιθετικός!

-70' ΓΚΟΛ ξανά για την Δόξα! Μετά από ωραία σέντρα του Περέιρα από δεξιά, ο Λουίς Κάρλος έκανε την κεφαλιά και... έγραψε το 4-1!

-80' Τυπικής διαδικασίας τα τελευταία λεπτά, η Αλκή δεν δείχνει ικανή για να απειλήσει την Δόξα.

-88' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπελαμεϊρί, δύσκολα σε κόρνερ ο Γκρεμσλ.

-Τέλος αγώνα.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σταύρου (73'Γκαντάτσια), Κάρλος, Μπελαμεϊρί, Σπόλιαριτς (78'Μπανταρά), Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα (73'Τριμπό), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν.

ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Τίνκου, Κάρλος (77'Παπαφώτης), Μπατίν, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Αλεξάνδρου, Ζατλ (65' Χατζηβασίλης), Μιτρέα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστοφή, Κάρλος, Φλόρες, Τραϊτσέφσκι (2η) / Περέιρα, Τίνκου.

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Βίκτωρος Σωτήρης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ