Όταν στο ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ έκαναν... προετοιμασία πίνοντας ΜΠΥΡΕΣ! (Φώτος)

Ο αγώνας της Πέμπτης (21/03) της Εθνικής μας με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο, μας θύμισε μια απίθανη ιστορία που βιώσαμε στην εν λόγω χώρα πριν από 2,5 περίπου χρόνια.

Ιούλιος του 2016 και η ΑΕΚ κληρώθηκε να ξεκινήσει τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με την Φολγκόρε του Σαν Μαρίνο. Πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο και νίκη με 3-0, με τον επαναληπτικό να φαντάζει τυπικής διαδικασίας.

Η ομάδα της Λάρνακας αντιμετώπισε με σοβαρότητα το παιχνίδι, προετοιμάστηκε σωστά και χωρίς να υποτιμήσει ένα… τελειωμένο παιχνίδι ωστόσο οι αντίπαλοι είχαν διαφορετική άποψη!

Το βράδυ πριν τον αγώνα, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μετά το δείπνο μας, είδαμε πολυκοσμία σε ένα μπαράκι που βρισκόταν δίπλα απ’ τον τελικό μας προορισμό. Πλησιάζοντας, είδαμε ότι υπήρχε βραδιά καραόκε και δεν χρειαστήκαμε αρκετά λεπτά για να διαπιστώσουμε ότι η μεγάλη παρέα που είχε καταλάβει τα τραπεζάκια στον έξω χώρο, δίπλα στο πεζοδρόμιο αποτελείτο από τους ποδοσφαιριστές της Φολγκόρε (μερικοί ήταν και διεθνείς)!

Τους αναγνωρίσαμε εύκολα αφού αφενός ήταν ντυμένοι όλοι με την ενδυμασία της ομάδας και αφετέρου ήταν τα πρόσωπα που είχαμε δει λίγες ώρες νωρίτερα στην προπόνηση τους. Αρχικά υποψιαστήκαμε ότι πιθανόν να είναι… σκασιαρχείο ωστόσο μετά από λίγο είδαμε και τον προπονητή τους μαζί με το τεχνικό τιμ!

Μείναμε για λίγο μαζί με τους ποδοσφαιριστές, οι μπύρες… πηγαινοέρχονταν με μεγάλη ταχύτητα (η αλήθεια δεν τους προλαβαίναμε) και λίγο πριν τις 12 άρχισαν να αποχωρούν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος διότι θα έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς για να πάρει το κοριτσάκι του στο σχολείο και ο δεύτερος διότι η επόμενη ήταν η μέρα του να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση, κρεοπωλείο!