Απολογήθηκαν για τον… ιπτάμενο μισθό

Ξινό βγήκε το γέλιο στους Νίκιτς και Τουράμ, οι οποίοι είχαν τρολάρει τη διοίκηση της Κέρκυρας με πρόσφατη φωτογραφία τους στα social media, όπου… χαιρετούσαν τον μισθό τους.

Η διοίκηση και ο κόσμος φαίνεται πως δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα το χιούμορ για τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, με αποτέλεσμα οι παίκτες να ζητήσουν συγνώμη με ανακοίνωσή τους, σε εντελώς διαφορετικό ύφος από εκείνο της ανάρτησης.

«Προ ημερών, εμείς, ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας κάναμε ένα αστείο στα social media ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό post. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας αν άθελα μας δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα και εκθέσαμε την διοίκηση της ομάδος μας. Δεν είχαμε κανένα τέτοιο σκοπό. 

Επειδή σαν παίκτες οι πιο πολλοί από εμάς βρισκόμαστε αρκετά χρόνια σε αυτή την ομάδα γνωρίζουμε τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν γενικά σε όλες τις ομάδες και ιδίως στη β´Εθνική όπου τα έσοδα είναι μηδενικά. Σε αυτό το περιβάλλον η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εξασφαλίσει τους πόρους ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι μας, έχοντας μάλιστα λαμβάνειν ένα σεβαστό ποσό από τις διοργανώτριες αρχές. Εμείς εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα υποσχόμαστε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς.» Branislav Nikic – Rogerio Thuram