ΔΙΠΛΟ… χρυσάφι! (φώτος)

Πολύ σημαντική νίκη για την Πάφο στο Τάσος Μάρκου. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1 της Ένωσης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Offs και έφτασε στους 25 βαθμούς. Ο Κουλς ήταν αυτός που με δύο γρήγορα γκολ (στο 4΄και στο 10΄) έθεσε τις βάσεις για την ομάδα του Κόπιτς. Η Ένωση ήταν πολύ καλύτερη στο δεύτερο μέρος ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ με το γκολ του Αντωνίου στο 57΄. Η Πάφος άντεξε την κατά διαστήματα πολύ μεγάλη πίεση της ΕΝΠ στο δεύτερο μέρος και στο τέλος πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη. Το www.kerkida.net ήταν στο Τάσος Μάρκου, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα.   

1΄Σέντρα στο ματς... 

3΄Ο Γκοζλάν μπήκε στην περιοχή της Πάφου από αριστερά, βγήκε ο Μολ και μάζεψε την μπάλα. 

4΄ΓΚΟΛ για την Πάφο στην πρώτη τελική! Σέντρα του Καρώ από αριστερά, κεφαλιά από τον Κουλς εντός περιοχής, 0-1 στο Τάσος Μάρκου!

6΄Γύρισμα του Αμπαρτζουμιάν στην περιοχή, μπλόκαρε ο Μολ. 

8΄Λάθος από τον Κλέιμαν, ο Κουλς προσπάθησε με απευθείας σουτ από πολύ μακριά να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, έξω. 

10΄ΓΚΟΛ, 0-2 η Πάφος και πάλι με τον Κουλς! Κάθετη πάσα στον Κουλς από τον Ανγκούλο, ο πρώτος με πολύ ωραίο πλασέ στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα!

15΄Γύρισμα του Ριέρα στην περιοχή, απομάκρυνε ο Μολ.  

16΄Αναγκαστική αλλαγή για την Ένωση. Εκτός ο Κλέιμαν, μέσα ο Πέτρου.

19΄Κεφαλιά από τον Φυτανίδη αποκρούει ο Μολ. 

22΄Ατομική ενέργεια από τον Ιμπραχίμ ο οποίος από πλάγια μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ πάνω ωστόσο στον Πέτρου. 

25'Ενα από τα χειρότερα φετινά της ημίχρονα πραγματοποιεί η Ένωση. Πολλά, σοβαρά και αβίαστα λάθη στον μεσοαμυντικό χώρο.

30΄Άλλαξαν ωραία την μπάλα οι της Ένωσης. Ο Αντωνίου ήταν αυτός που έκανε το σουτ εντός περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. 

33΄Ο Γκοζλάν προσπάθησε να βρει τον Ριέρα στην περιοχή, βγήκε και μάζεψε ο Μολ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46΄Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

57΄ΓΚΟΛ για την Ένωση, 1-2 με τον Μηνά Αντωνίου. Γύρισμα του Ουντότζι στην περιοχή, ο Γκοζλάν έκανε το τακουνάκι και ο Αντωνίου με προβολή στην κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. 

65΄Ευκαιρία για την Ένωση. Κεφαλιά του Ουντότζι, η μπάλα στο δοκάρι. 

71΄Φάουλ σε καλό σημείο για την Ένωση, λίγο έξω από την περιοχή του Μολ. Απευθείας εκτέλεση από τον Ουντότζι, πάνω από τα δοκάρια.

78΄Απειλεί η Πάφος με το Νέμετς. Σέντρα του Φιλιώτη στο δεύτερο δοκάρι, ο Νέμετς προσπάθησε με προβολή όμως η μπάλα πέρασε παράλληλα και έφυγε έξω. 

89΄Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

Τέλος στο ματς...

Κίτρινες: Φυτανίδης/Μπανγκάρτ, Καρώ, Ντόβμπνια, Ιμπραχίμ, Νέμετς

**Ο Καρώ συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της Πάφου. 

ΕΝΠ: Κλέιμαν (16΄Πέτρου) Ριέρα, Ενόχ (46΄Πίττας) Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν, Ολίβα, Αντωνίου, Κυριάκου, Φυτανίδης, Μαισουράντζε, Γκοζλάν (78΄Κολοκούδιας)

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Καρώ, Σιρόκ, Ιμπραχίμ (72΄Φόλμπρεχτ) Κουλς, Μπανγκάρτ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (64΄Φιλιώτης) Νέμετς, Ντόβμπνια, Ράκελς (75΄Ράσιτς)

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκου Κυριάκος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ξενοφώντος Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ