ΔΙΠΛΟ με Τρίσκο και Απόστολο! (φώτος)

Πολύ σημαντικό διπλό για την ΑΕΚ η οποία στην 5η αγωνιστική των Play Off επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας μέσα στο ΓΣΠ. Τρισκόφσκι στο 79΄και Γιάννου στο 90΄τα γκολ της ομάδας της Λάρνακας η οποία έφτασε στους 49΄βαθμούς. Από την πλευρά της η Ομόνοια είχε σημαντικές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονο ωστόσο πότε ο Τόνιο και πότε η αστοχία δεν της επέτρεψαν να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Το www.kerkida.net ήταν στο ΓΣΠ. 

1΄Σέντρα στο ματς... 

7΄Πρώτο κόρνερ στο ματς για την Ομόνοια. Εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι ο Γκόμεθ, απομάκρυνε η άμυνα με τον Μοϊσόφ. 

13΄Πρώτη καλή φάση για την Ομόνοια με τον Ραμίρεζ. Όλα ξεκίνησαν με τον Γκόμεθ ο οποίος άλλαξε παιχνίδι στον άξονα. Ο Μότα βρήκε κάθετα τον Ραμίρεζ όμως ο Κοσταρικανός ήταν άστοχος. 

**Βαδίζουμε προς την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου στο ΓΣΠ. Η φάση του 13΄με τον Ραμίρεζ ήταν η μοναδική αξιόλογη μέχρι στιγμής. Η Ομόνοια πάντως πιέζει όλες τις μπάλες. Γενικά η Ομόνοια έχει περισσότερη διάθεση από την ΑΕΚ.

19΄Ο Τρισκόφσκι έφυγε κάθετα προς την εστία του Μεχίας όμως ο Κούσουλος ανέκοψε τον επιθετικό της ΑΕΚ. 

23΄Ευκαιρια για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι. Ο Τζέφρεν εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή εκεί όπου ο “Τρίσκο” με συρτό σουτ την έστειλε έξω. 

24΄Σουτ από τον Κολοβό, έξω. 

26΄Ο Γιάννου μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή από αριστερά. Γύρισε την μπάλα στον Φλοριάν όμως ο Μεχίας έβαλε σωτήρια το χέρι του. 

30΄Ο Ραμίρεζ έπεσε στην περιοχή κρατώντας το κεφάλι του. Ο Τράττος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

34΄Ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Κολοβό. Ο Ελλαδίτης εντός της περιοχής, έκανε το πλασέ όμως ο Τόνιο απέκρουσε δύσκολα. Στην συνέχεια της φάσης, οι πράσινοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί. 

40΄Πέντε λεπτά για το πρώτο μέρος… 

43΄Ο Κολοβός συγκρούστηκε με τον Μοϊσόφ λίγο έξω από την περιοχή του Τόνιο. Υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους πράσινους. Στην επαναληπτική προβολή δεν φαίνεται να κάνει κίνηση προς τον Ελλαδίτη ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. 

45΄Πρώτη κίτρινη στον Αντωνιάδη για φάουλ στον Μαυρία. 

45΄Ένα λεπτό ο χρόνος καθυστέρησης για το πρώτο μέρος. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο ΓΣΠ, 0-0.

46΄Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. 

50΄Ο Αντζαγκούν στέλνει την μπάλα στα δίκτυα μετά από πάσα του Γκόμεθ όμως το γκολ δεν μετρά. Ήταν εκτεθειμένος ο άσος των πρασίνων. Σωστή απόφαση του βοηθού. 

52΄Μεγάλη φάση για την Ομόνοια με τον Κολοβό! Ο Ελλαδίτης μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ όμως ο Τόνιο απέκρουσε! 

59΄Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ, εκτός ο Λαρένα, μέσα ο Κάσες.

61΄Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Φλοριάν. Ο Γάλλος απέναντι από τον Μεχίας έκανε το σουτ όμως ο Ισπανός απέκρουσε! 

68΄ Σουτ του Ακοράν εκτός περιοχής η μπάλα μόλις έξω

76΄Διαμαρτυρίες για πέναλτι από πλευράς Ομόνοια μετά από πτώση του Βύντρα στην περιοχή. Στην επαναληπτική προβολή φάνηκε ότι Καταλά αρχικά κράτησε τον Ελλαδίτη ωστόσο μετά σήκωσε τα χέρια. Ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι δύσκολη η φάση. 

79΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι 0-1! Ο επιθετικός της ΑΕΚ απέναντι από τον Μεχίας με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ! 

81΄Ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Ματ. Ο Άγγλος, μόνος ανενόχλητος απέναντι από τον Τόνιο, έστειλε την μπάλα απελπιστικά έξω. 

87΄Ο Γκόμεθ γλίστρησε εντός της περιοχής όμως στην επαναληπτική προβολή φάνηκε ο Μοϊσόφ να πατάει κάτω χαμηλά τον Ισπανό της Ομόνοιας.

87΄Πολύ κακό σουτ από τον Αντζαγκούν λίγο έξω από την περιοχή του Τόνιο. 

90΄Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 0-2 με τον Γιάννου μετά από λάθος στην άμυνα της Ομόνοιας! 

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα (82΄Μόντες) Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Αντζαγκούν, Μαυρίας (69' Ντάρμπισαϊαρ), Κολοβός, Ραμίρεζ 

ΑΕΚ: Τόνιο, Αντωνιάδης (82΄Τρουγιόλς) Μόισοφ, Καταλά, Λαρένα (59΄Κάσες) Τρισκόφκσι, Γκονζάλες, Σάστρε, Φλοριάν (65΄Ακοράν) Τζέφρεν, Γιάννου.

Κίτρινες: -/Σάστρε, Αντωνιάδης

Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Αντρέας Ψάλτης/Αντρέας Ροκόπος

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ