(ΤΕΛΙΚΟΣ Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ) Όσα λέχθηκαν στην διάσκεψη (βίντεο/φώτος)

Ενόψει του τελικού του Κυπέλλου φούτσαλ ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ (αύριο Πέμπτη 19:00 στο Κίτιον), η ΚΟΠ διοργάνωσε στα γραφεία της Συνέντευξη Τύπου. Το www.kerkida.net ήταν εκεί...

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Καλωσόρισμα από τον Ανθούλη Μυλωνά εκ μέρους της ΚΟΠ- “Να διεξαχθεί ένας τελικός αντάξιος των δύο ομάδων. Η ΚΟΠ στο πλαίσιο της στήριξης του αθλήματος με έξοδα της Ομοσπονδίας θα προβάλει τον αγώνα απευθείας από τη Cytavision. To άθλημα του φούτσαλ μέσα από αυτούς τους αγώνες μπορεί να διαφημιστεί με τον καλύτερο τρόπο. Ο πιο καλός και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ δύο ισάξιων αντιπάλων. Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Ομόνοια”.

Λάμπρος Χρίστου (Αρχηγός τμήματος Φούτσαλ Ομόνοιας): "Ο τελικός είναι πάντα μια γιορτή. Δυστυχώς με την κάρτα φιλάθλου είναι απαγορευτικό για κάποιους οπαδούς να έρθουν. Και είναι κρίμα να βλέπουμε και να αγωνιζόμαστε σε άδειες κερκίδες ιδίως για τους παίκτες που το βλέπουν σε όλα τα ματς. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ο καλύτερος ή πιο τυχερός ας κερδίσει".

Παναγιώτης Παναγιώτου (Αρχηγός του τμήματος Φούτσαλ ΑΠΟΕΛ): “Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στον τελικό ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Τα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια ακόμα και σε φιλικά. Ο κόσμος θα δει υψηλού επιπέδου φούτσαλ από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σεβόμαστε την Ομόνοια και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς αγωνιζόμαστε με 10-15 άτομα στις κερκδίες και αυτοί είναι συγγενείς των παικτών. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για την κάρτα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση με την κάρτα οπαδού. Εγώ όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο γήπεδο για να δω την ομάδα και για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

Κώστας Χριστοδούλου (Προπονητής Ομόνοιας): "Είναι ένας τελικός ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία. Στο χώρο του φούτσαλ είναι πολυνίκες στο θεσμό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Στη φετινή χρονιά εκτός από φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου θα είμαστε μαζί και στο πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει τη δουλειά που έκαναν οι δύο ομάδες. Στον τελικό ανάμεσα σε δύο ίσες ομάδες θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας που θα κρατήσει τους φιλάθλους ως το τέλος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς θα προσπαθήσουμε να έρθουν υπέρ μας για να πάρουμε το Κύπελλο. Να γίνει ένας αθλητοπρεπής αγώνας και να χειροκροτηθούν νικητές και ηττημένοι. Καλώ τον κόσμο της Ομόνοιας από όλη την Κύπρο να έρθει στο γήπεδο για να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Γιάννος Μυλωνάς (Προπονητής ΑΠΟΕΛ): “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Αντίπαλος ο παραδοσιακός διεκδικητής, η Ομόνοια. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τον τελικό Κυπέλλου και στον τελικό πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε με τέτοιο αντίπαλο και στον τελικό πρωταθλήματος και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι μια ομάδα που σεβόμαστε και στο γήπεδο μαζί μας θα δώσει χαρά στους φιλάθλους και θέαμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να μπούμε και με καλή ψυχολογία στους τελικούς πρωταθλήματος. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο για να το απολαύσουν όσοι έρθουν στο γήπεδο και από την τηλεόραση. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο. Είναι άσχημο για τους αθλητές να παίζουν χωρίς κόσμο. Ας έρθει ο κόσμος πρώτα από όλα για αυτούς τους παίκτες. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στην Ομόνοια, και να δούμε ένα ωραίο τελικό”.

Μανώλης Μανώλη (Αρχηγός Ομόνοιας): “Είναι πρόκληση ο τελικός ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο. Έχει καιρό που δουλεύουμε για αυτό το ματς και τον αντίπαλο.  Κατακτήσαμε πέρσι το Κύπελλο και το θέλουμε και φέτος. Ο κόσμος θα δει θεαματικό παιχνίδι. Είναι 50-50, είναι δύο ισάξιες ομάδες. Σεβόμαστε πολύ το ΑΠΟΕΛ και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα απολαύσει το θέαμα. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Σάββα και να γίνει ένας καλός αθλητοπρεπής αγώνας”.

Σάββας Ομήρου (Αρχηγός ΑΠΟΕΛ): “Συγχαίρω την Ομόνοια που ήρθε μέχρι τον τελικό. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους δύο βασικούς μας στόχους μας. Ο άλλος είναι το πρωτάθλημα που παίζουμε ξανά με την Ομόνοια. Τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι πάντα στην κόψη του ξυραφιού και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτός με τα λιγότερα λάθη και αυτός που το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Θέλω να καλέσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο γιατί με αυτούς στο πλευρό μας κερδίσαμε αρκετά παιχνίδια. Καλή επιτυχία στον φίλο Μανώλη, θα τα πούμε στο γήπεδο και εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας”.

Προπώληση εισιτηρίων

Εισιτήρια πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά τόσο από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, όσο και από την Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους:

 https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/
https://online.theasis.cy.net/ticketonline/apoel/
https://online.theasis.cy.net/ticketonline/omonoia/

Οι είσοδοι θα ανοίξουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Η γενική είσοδος των εισιτηρίων καθορίστηκε στα 5 ευρώ και γίνεται μόνο ηλεκτρονική προπώληση από τις διαγωνιζόμενες ομάδες και την ΚΟΠ. Η προπώληση εισιτηρίων θα τελειώσει 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όπως αποφασίστηκε στην οργανωτική σύσκεψη του τελικού, οι φίλοι της Ομόνοιας θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα (κερκίδα επισήμων) και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ τη δυτική κερκίδα.