Στόχος ΠΑΚΕΤΟ... αποφάσεων/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γκρίζα και μαύρα σύννεφα πάνω από τον... ουρανό του Κυπριακού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα της Β’ Κατηγορίας. Οι εξελιξεις είναι καταιγιστικές με την ηγεσία της ΚΟΠ να παρουσιάζεται αποφασισμένη να καθαρίσει το τοπίο. Ο Γιώργος Κούμας και οι συνεργάτες του με τη με την παρέμβασή που βρίσκεται σε εξέλιξη, επιχειρούν  να... φρενάρουν την ανεξέλεγκτη πορεία ορισμένων. Η αδυναμία της Αστυνομίας να λάβει δραστικά μέτρα σχετικά με καταγγελίες για προσυνεννοημένους αγώνες αναγκάζει την ομοσπονδία να μπει με ουσιαστικό τρόπο στο... παιχνίδι.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι επιδίωξη της ηγεσίας της ΚΟΠ είναι την ερχόμενη Τρίτη σε συνεδρία του ΔΣ να παρουσιάσουν συγκεκριμένα μέτρα για πάταξη του φαινομένου το οποίο βρίσκεται σε έξαρση. ΣΤΟΧΟΣ του Προέδρου της ΚΟΠ είναι να παρουσιάσουν ΛΥΣΗ-ΠΑΚΕΤΟ. 

ΑΜΕΣΑ επιβολή σοβαρών ποινών στους ενόχους και ΑΜΕΣΑ παρουσίαση της νέας μορφής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας. Από τώρα όλοι να γνωρίζουν πως θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι για την Α΄ κατηγορία τίποτα δεν θα αλλάξει αλλά θα παραμείνει ως έχει και όπως προγραμματίστηκε και τη νέα περίοδο (12 ομάδες/4 γύροι/πλέι οφς).

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΚΟΠ είναι σε ανοικτή γραμμή με την ΟΥΕΦΑ και πως οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού.