Μετά τους ημιτελικούς... "κλείδωσε" η Ευρώπη

Με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ - αποκλεισμό της ΕΝΠ από τα ημιτελικά του Κυπελλου Coca Cola ξεκαθάρισαν οι κάτοχοι για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης χρονιάς 2019-2020.

Οι τέσσερις ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στα Κύπελλα Ευρώπης (Champions & Europa League) θα είναι το ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Αυτό που εκκρεμεί είναι η μαθηματική επιβεβαίωση της τετράδας, με την ΑΕΛ να είναι στο +11 από τη Νέα Σαλαμίνα και την διαφορά να είναι ουσιαστικά μη αναστρέψιμη.

Ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League και τρια εισιτήρια για τα προκριματικά του Europa League περιμένουν... κάτοχο. Μένει να δούμε ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τους τίτλους αλλά και σε ποιες θέσεις θα τερματίσουν ώστε να σχηματιστεί πλήρως ο Ευρωπαϊκός χάρτης της νέας χρονιάς.