Δραματική νίκη για ΑΛΚΗ! (φώτος)

Μεγάλο διπλό για την Αλκή που επικράτησε δύσκολα του Ερμή με 2-1. Η «Αθάνατη» τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στον μαχητικό Ερμή που πάλεψε μέχρι το τέλος για το κέρδος. Ο Τραϊτσέφσκι έδωσε την λύση στο 86’ με φοβερή κεφαλιά και έδωσε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Με δέκα ο Ερμής από το 39΄ λόγω αποβολής του Πούννα με δεύτερη κίτρινη. Στους 29 βαθμούς η Αλκή, στους 13 ο Ερμής. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο N. Papas Group Αμμόχωστος.

- Έναρξη στο ματς

- 2' Σουτ του Κατσιατή μέσα στη περιοχή, μαζεύει ο Πάρντο.

- 3' Ξεκάθαρη φάση για τον Ερμή, ο Μπουλά μοίρασε στον Κατσιατή, αυτός μπροστά από τον Πάρντο κάνει το σουτ, αποκρούει ο κίπερ της Αλκής.

- 4' Ευκαιρία για την Αλκή, ο Ιβάν Κάρλος απέναντι από τον Φιρινίδη, δεν μπορεί να σκοράρει ο Βραζιλιάνος, το ριμπάουντ ο Σπόλιαριτς, η μπάλα άουτ.

- 8' Πιο ενεργητικός ο Ερμής στα πρώτα λεπτά του αγώνα...

- 11' Κίτρινη στον Φυλακτού

- 18' Ισορρόπησε το παιχνίδι η ομάδα του Σακκά

- 20' Στημένη φάση για τον Ερμή. Απευθείας εκτέλεση του Πηλέα, πέφτει και αποκρούει η Πάρντο.

- 24' Ακόστα και Κωνσταντίνου επιχείρησαν τα σουτ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των ποδοσφαιριστών του Ερμή.

- 28' Διπλή τεράστια ευκαιρία για την Αλκή. Ο Τριμπό μέσα στη περιοχή έπιασε το σουτ, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Κωνσταντίνου έκανε το πλασέ, φοβερή απόκρουση Φιρινίδη.

- 30' Kίτρινη σε Ακόστα

- 32' Σε θέση βολής ο Ντεβέσα, απογοητευτικό το σουτ του

- 35΄ Κίτρινη σε Πούννα

- 39' Κόκκινη κάρτα στον Πούννα. Δεύτερη κίτρινη και αποβολή. Δύσκολη φάση για τον ρεφ Νικολάου ο οποίος θεωρεί πως το φάουλ έγινε από τον Πούννα. Ο Ιβάν Κάρλος έφυγε στον χώρο, Πούννας και Μπανούσης έκαναν διπλό φάουλ με την παράβαση να χρεώνεται στον Κύπριο άσο αφού έκανε πρώτος το φάουλ. Από το ριπλέι της Cytavision φαίνεται να είναι σωστός ο Γιώργος Νικολάου.

*Απογοητευμένος ο Πούννας

- 40' Μεγάλη ευκαιρία για την Αλκή, ο Φλόρες μετά από φάουλ του Σπόλιαριτς, πήρε το κεφάλι, ο Φιρινίδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

- 42' Από κοντά ο Κάρλος δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα. 

- 44' Κίτρινη ο Τριμπό

Ημίχρονο

Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 53' ΓΚΟΛ για την Αλκή 0-1! Ο Σταυρινός Κωνσταντίνου με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ!

- 59' Σουτ του Φλόρες άουτ η μπάλα.

- 61' Κίτρινη ο Φλόρες

- 62' ΓΚΟΛ για τον Ερμή και 1-1! Ο Φυλακτού ισοφαρίζει. Φάση διαρκείας με τον Πάρντο να κάνει τρεις διαδοχικές αποκρούσεις, ο Φυλακτού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ, έφερε το ματς στα ίσα.

- 71' Μεγάλη απόκρουση Φιρινίδη. Ο Ιβάν Κάρλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Ελλαδίτης έσωσε τον Ερμή. Από το ύψος του πέναλτι ο φορ της Αλκής. Μάλιστα η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι.

- 80' Ο Σπόλιαριτς μέσα στη περιοχή κάνει το σουτ, βάζει το πόδι ο Ψάλτης και απομακρύνει.

- 86' ΓΚΟΛ για την Αλκή! Ο Τραϊτσέφσκι με κεφαλιά σημειώνει το 1-2. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους "Αθάνατους". Φοβερή κεφαλιά του Σκοπιανού λυτρώνει την ομάδα του Σακκά.

- 87' Κίτρινη στον Τραϊτσέφσκι που έβγαλε την φανέλα για να πανηγυρίσει.

ΤΕΛΟΣ

Εντεκάδες

Ερμής: Φιρινίδης, Κατσιατή (Γεωργίου 81΄), Ντεβέσα, Πηλέας, Ψάλτης, Φυλακτού, Γκουατζίκα, Μπανούσης, Πούννας, Μπουλά, Ντε Μέλο (Μαντοβάνης 75')

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Μαντοβάνης, Ταραλίδης, Μαύρου, Μακρίεφ, Λαγός, Γεωργίου, Λύτρας

Αλκή:  Πάρντο, Σερφά (Ηλία 73'), Ιβάν Κάρλος, Κωνσταντίνου, Σπόλιαριτς, Τραϊτσέφσκι, Ακόσα (Γκαντάτσια 64΄), Κυπριανού, Φλόρες, Σταρόκιν, Τριμπό (Χαραλάμπους 79')

Στον πάγκο: Παναγή, Χαραλάμπους, Γκαντάτσια, Χαρής, Χριστοφή, Ηλία, Γουίκς, Βασιλείου, Μπαντάρα

Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Όμηρος Τζιωρτζής
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ