ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ/ Όλα... μέχρι τέλους!

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ αναμετρώνται σήμερα στην «ΑΡΕΝΑ», στο έβδομο και τελευταίο μεταξύ τους φετινό παιχνίδι.

Με βάση τα προηγούμενα έξι, αναμένεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι που θα είναι ανοικτό για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Από τα προηγούμενα έξι, μόνο ένα ολοκληρώθηκε με νικήτρια ομάδα. Ήταν αυτό της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όταν η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με 1-0.

Τα υπόλοιπα πέντε, ολοκληρώθηκαν στην ισοπαλία. 1-1 για το Σούπερ Καπ (η ΑΕΚ νίκησε στα πέναλτι), 2-2 στο πρωτάθλημα στο «ΓΣΠ», 1-1 για το Κύπελλο στο «ΓΣΠ», 3-3 στο Κύπελλο στην «ΑΡΕΝΑ» (προκρίθηκε το ΑΠΟΕΛ) και 0-0 για τα πλέι οφ στο «ΓΣΠ»…

Στο έβδομο και τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι, το ΑΠΟΕΛ καλείται να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη και να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου ενώ η ΑΕΚ με νίκη είτε θα… κλειδώσει την 3 η θέση είτε θα πλησιάσει σε θέση βολής από την 2η.