ΠΙΕΣΕ ο Απόλλωνας, ΚΡΑΤΗΣΕ η ΑΕΛ και ισοπαλία! (φώτος)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, Απόλλωνας και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με γκολάρα του Γκαστανάγια στο πρώτο μέρος (19΄) με την απάντηση του Απόλλωνα να έρχεται από τον Γιούστε στο 73΄. 

Με δέκα από το 52΄η ΑΕΛ ενώ έπιασε πέναλτι ο Βοζίνια ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των κίτρινων. Πίεσε για την ανατροπή ο Απόλλωνας ειδικά στο δεύτερο μέρος ωστόσο η ΑΕΛ αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. 

Στους 58 βαθμούς ο Απόλλωνας, στους 49 η ΑΕΛ.

 Το www.kerkida.net ήταν στο Τσίρειο, διαβάστε την εξέλιξη του αγώνα.

1΄Σέντρα στο ματς... 

6΄Επικίνδυνο γύρισμα του Αγκάνοβιτς στην περιοχή, δεν πρόλαβε ο Μακρής.

7΄Πρώτο κόρνερ στο ματς για την ΑΕΛ και πρώτη ευκαιρία! Από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Αγκάνοβιτς, ο Ντόσα σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄όλους όμως η δυνατή κεφαλιά του έφυγε έξω. 

15΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο! Ο Ισπανός έκανε τη κεφαλιά από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής όμως ο Βοζίνια έδιωξε. 

16΄Ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μακρή. Ο επιθετικός της ΑΕΛ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα έξω. 

17΄Νέα φάση για την ΑΕΛ με τον Χουράδο! Ο Ισπανός επιθετικός με πλασέ εντός της περιοχής και πλάγια είδε τον Γιούστε να διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. 

18΄Κίτρινη στον Σελίμοβιτς για σκληρό φάουλ στον Χουράδο.

19΄ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με τον Γκαστανάγια! Μετά από εκτέλεση φάουλ στην περιοχή, ο Μπρου έδιωξε με το κεφάλι όμως ο Ισπανός με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Πολύ όμορφο γκολ για το 0-1 της ΑΕΛ!  

21΄Γύρισμα του Ψύχα, ο Βασιλείου το σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει. Στην συνέχεια δόθηκε οφσάιντ στον Σκέμπρι. 

30΄Ευκαιρία για τον Απόλλωνα, λέει “όχι” ο Βοζίνια. Ήταν το δυνατό σουτ του Ζελάγια, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έπεσε στη γωνία και μάζεψε τη μπάλα σε δύο χρόνους. 

35΄Απόλλωνας κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο για απευθείας εκτέλεση. Ο Μάρκοβιτς ήταν αυτός που έπειτα από πάσα επιχείρησε να απειλήσει με δυνατό σουτ όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. 

**Η ΑΕΛ έχει δώσει χώρο στον Απόλλωνα μετά το γκολ του Γκαστανάγια. Έτσι οι γαλάζιοι είναι πιο επιθετικοί πατώντας στην περιοχή του Βοζίνια πιο εύκολα.

39΄Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ, νέα επέμβαση από τον Βοζίνια. Ο Βασιλείου έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ της ΑΕΛ να αποκρούει. 

40΄Δοκάρι για τον Απόλλωνα! Μετά από κόρνερ του Μπρου, ο Ζελάγια έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Δύο τα λεπτά του έξτρα χρόνου για το πρώτο μέρος... 

45+2΄Κίτρινη στον Αγκάνοβιτς για δυνατό φάουλ στον Βασιλείου. 

Τέλος πρώτου μέρους, 1-0 μπροστά στο σκορ η ΑΕΛ.

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος. 

52΄Πέναλτι για τον Απόλλωνα για κράτημα του Αγκάνοβιτς στον Βασιλείου. Μάλιστα ο διαιτητής έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στον Αγκάνοβιτς έτσι η ΑΕΛ συνεχίζει με 10 νωρίς στο 2ο μέρος. 

53΄Έπιασε το πέναλτι ο Βοζίνια, νίκησε τον Ζελάγια! 

64΄Κίτρινη στον Πέδρο για φάουλ στον Γουήλερ.

72΄Σέντρα από τον Ζελάγια, ο Σκέμπρι έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βοζίνια. 

73΄ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα, 1-1 με τον Γιούστε! Άλλαξαν όμορφα την μπάλα οι του Απόλλωνα, αυτή έφτασε στον Ισπανό ο οποίος με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 1-1. 

77΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Μπρου ανενόχλητος λίγο έξω από την περιοχή είδε τον Βοζίνια να αποκρούει το σουτ του. Στην επαναφορά της μπάλας ο Ζελάγια ήταν άστοχος. 

90΄Πέντε λεπτά οι  καθυστερήσεις. 

90+1΄Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα. Κεφαλιά του Φαουπάλα, δεν κράτησε την μπάλα ο Βοζίνια με τον Μπρου να μην μπορεί να της δώσει τροχιά προς τα δίκτυα. 

Τέλος στο ματς, 1-1.

**Εικόνες από τις εξέδρες του Τσιρείου... 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Σελίμοβιτς, Βασιλείου, Μπρου, Μάρκοβιτς, Σαρντινέρο (61΄Φαουπάλα)  Σκέμπρι, Ψύχας (46΄Παπουλής) Ζελάγια.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ντόσα, Α. Τεϊσέιρα, Γκαστανιάγα (46΄Νταβόρ) Λαφράνς, Μακρής, Φιντέλις, Χουράδο (66΄Σρανζ) Γουίλερ, Τζαρσίνιο (79΄Τεξέιρα) Αγκάνοβιτς

Κίτρινες: Σελίμοβιτς, Πέδρο, Μπρου/Ντόσα, Σρανζ, Γουήλερ, Τεϊσέιρα, Αγκάνοβιτς (2)

Κόκκινες: Αγκάνοβιτς

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Παύλος Γεωργίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Κυριάκου
4ος Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ