ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2018/19: Τα δεδομένα σήμερα

Μετά τους αγώνες για την 7η αγωνιστική των playoffs, τα δεδομένα στην κούρσα του τίτλου έχουν διαμορφωθεί ως εξής: Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να έχει την τύχη στην χέρια του, ο Απόλλωνας παραμένει... ζωντανός παρά το "Χ" ενώ η ΑΕΚ έχει έστω ελάχιστες ελπίδες για τον τίτλο.

Στην κορυφή το ΑΠΟΕΛ με 61, δεύτερος ο Απόλλωνας με 58 και τρίτη η ΑΕΚ με 55.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τραμεντζάνι φιλοξενεί εκείνη του Αυγουστή. Το ΑΠΟΕΛ υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα και αυτό σημαίνει πως με νίκη, θέτει τους γαλάζιους εκτός διεκδίκησης. Η  διαφορά θα πάει στο +6, με δυο αγώνες να απομένουν και ουσιαστικά το πρωτάθλημα θα πάει ξανά στην ομάδα που το κατακτά τα τελευταία χρόνια.

Ο Απόλλωνας θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία στο ΓΣΠ για να ελπίζει ενώ με διπλό θα είναι ξανά... φουλ μέσα στο κόλπο. Η ομάδα του Αυγουστή παίζει όλη την σεζόν στο ματς της Λευκωσίας.

Από την άλλη, η ΑΕΚ παίζει την επόμενη αγωνιστική εντός με τη Σαλαμίνα και αν κερδίσει θα διατηρήσει τις μαθηματικές της ελπίδες ότι και αν γίνει στο ΓΣΠ αφού υπερτερεί του ΑΠΟΕΛ στην ισοβαθμία. Βέβαια μόνο μαθηματικές φαντάζουν να είναι οι ελπίδες της ομάδας του Ιντιάκεθ αφού πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να κατακτήσει τον τίτλο, παρά την χθεσινή μεγάλη νίκη. Πάντως είναι ζωντανή και έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.

Το ΑΠΟΕΛ παίζει με Απόλλωνα (εντός), Ομόνοια και ΑΕΛ (εντός).

Ο Απόλλωνας παίζει με ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Σαλαμίνα (εκτός).

Η ΑΕΚ παίζει με Σαλαμίνα (εντός), Απόλλωνα (εκτός) και Ομόνοια (εντός).