Οδοστρωτήρας η Νέα Σαλαμίνα, ΠΕΝΤΑΡΑ στην Ομόνοια! (φώτος)

Σ’ ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος η Νέα Σαλαμίνα ήταν καταιγιστική επικρατώντας της Ομόνοιας με 5-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off. 

Πέντε γκολ (!) σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με την Νέα Σαλαμίνα να παίρνει νωρίς το προβάδισμα με τον Μαργκάσα στο 5΄. 

Η Ομόνοια αντέδρασε και κατάφερε να τουμπάρει το ματς με τέρματα των Μαυρία και Κολοβού. Στο 33΄ο Ελουντού και στο 42΄ο Τιάγκο διαμόρφωσαν το 3-2, σκορ πρώτου ημιχρόνου. 

Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στη Νέα Σαλαμίνα η οποία κατάφερε με άλλα δύο γκολ να ανεβάσει τον πήχη του σκορ στο 5-2 πανηγυρίζοντας μια μεγάλη νίκη. Κορέια στο 52΄και Κινγκσλεϊ στο 56΄ήταν οι παίκτες που βρήκαν δίκτυα στο 2ο μέρος. 

Ντροπιαστική ήττα για τους πράσινους οι οποίοι αν και κατάφεραν να αντιδράσουν στο πρώτο ημίχρονο, λύγισαν και ηττήθηκαν απόλυτα δίκαια. 

Το www.kerkida.net ήταν στο Αμμόχωστος, διαβάστε την εξέλιξη του ματς… 

1΄Σέντρα στο ματς... 

1΄ΔΟΚΑΡΙ για την Νέα Σαλαμίνα! Σουτ από τον Ελουντού η μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Μεχίας. 

5΄ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα 1-0 με τον Μαργκάσα! Ο διεθνής μέσος σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του με δυνατό σουτ εκτός περιοχής!

Σχόλιο: **Μπήκε πιο δυνατά από την Ομόνοια η Νέα Σαλαμίνα. Μέσα σ΄ένα πεντάλεπτο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν ενώ είχαν και δοκάρι. Από την άλλη οι πράσινοι είναι εγκλωβισμένοι μη μπορώντας να πατήσουν στην περιοχή του Βεσελόφσκι. Πάντως ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε. 

11΄Ευκαιρία για δεύτερο γκολ για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Κωστή με σουτ εκτός περιοχής είδε τον Μεχίας να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ!

12΄ΝΕΟ ΔΟΚΑΡΙ για την Νέα Σαλαμίνα! Ο Γκολομπάρτ από πλάγια εντός περιοχής έστειλε με σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! 

18΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια, 1-1 με τον Μαυρία. Σέντρα του Μανρίκε στην περιοχή, ο Γκολομπάρτ δεν τα κατάφερε να απομακρύνει με την μπάλα να περνά κάτω από τα πόδια του και να φτάνει στον Ελλαδίτη ο οποίος σε κενό κενό τέρμα την έστειλε στα δίκτυα. 

**Η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε με τον Μαυρία την αδράνεια στα μετόπισθεν της Νέας Σαλαμίνας και έφτασε εύκολα στην ισοφάριση. 

23΄ΓΚΟΛ για την Ομόνοια, πολύ όμορφο από τον Κολοβό! Σέντρα στην περιοχή από τον Μότα, ο Ελλαδίτης με απευθείας σουτ φέρνει τούμπα το ματς, 1-2! 

**Δύο στα δύο οι πράσινοι! Εύστοχοι και στις δύο τους προσπάθειες οι παίκτες του Αναστασίου. 

33΄ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα, 2-2 με τον Ελουντού να σκοράρει! Πολύ όμορφο γκολ από τον Αφρικανό ο οποίος κατέβασε την μπάλα εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Άλλη μία γκολάρα στο Αμμόχωστος! 

**Παρακολουθούμε ένα παιχνίδι που μέχρι το 33΄σημειώθηκαν τέσσερα γκολ ενώ είχαμε και δύο δοκάρια. Κολοβός και Ελουντού πέτυχαν πολύ όμορφα τέρματα. 

38΄Ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Μόντες! Μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, ο Ισπανός βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω. 

41΄Νέα ευκαιρία για την Ομόνοια! Γύρισμα του Μανρίκε στην περιοχή ο Μόντες νικήθηκε από τον Βεσελόφσκι. Στην επαναφορά ο Ντάρμπισαϊαρ δεν πρόλαβε να φτάσει σε τελική. 

42΄ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα, 3-2 με τον Τιάγκο! Ο Ελουντού γύρισε στον Τιάγκο ο οποίος με σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τη Νέα Σαλαμίνα! 

**Άλλη μία γκολάρα στο παιχνίδι… Αυτή την φορά ήταν σειρά του Τιάγκο με σουτ εκτός περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. 

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ... 

46΄Ξεκίνησε το 2ο μέρος... 

52΄ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα, 4-2 με τον Κορέια! Γύρισμα του Ελουντού, η μπάλα πέρασε απ΄όλους και έφτασε στον Κορέια ο οποίος με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-2! 

55΄Σουτ από τον Κολοβό, έξω. 

56΄ΓΚΟΛ για την Νέα Σαλαμίνα, 5-2 με τον Κίνγκλεϊ! Σέντρα του Τιάγκο στην περιοχή, κεφαλιά από τον επιθετικό των γηπεδούχων και η μπάλα στα δίκτυα! 

72΄Σουτ εκτός περιοχής από τον Κωστή, έξω. 

85΄Σουτ από τον Κατελάρη, έξω. 

89’ Σουτ του Ματ εκτός περιοχής, εύκολα ο Βεσελόφσκι.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ... 

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Ρέινολντς, Γκολομπάρτ, Φουστάρ (84΄Χατζηκωνσταντή) Μαργκάσα (82΄Νουρ) Κωστή, Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (74΄Πική) Ελουντού, Κορέια, Τζαϊλσον

Στον πάγκο οι Λύτρας, Σεργίου, Γκαρσία, Σικόρσκι, Πικής, Νικολάου, Χατζηκωνσταντή, Μιντίκκης, Νουρ

Oμόνοια: Μεχίας, Μανρίκε, Γκαφούρ, Μότα, Κολοβός (79΄Χαραλάμπους) Γκόμεθ, Μόντες (71΄Ζίβετς) Λοέ (59΄Κατελάρης) Ντάρμπισαϊαρ, Κούσουλος, Μαυρίας 

Στον πάγκο οι Αντωνίου, Εντρένα, Ατζαγκούν, Ζίβετς, Ραμίρεζ, Βύντρα, Κατελάρης, Φώτη, Χαραλάμπους

Κίτρινες: Φουστάρ/Λοέ, Γκόμεθ, Χαραλάμπους

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Π. Ανδρέου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
4ος Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κώστας Καπιτανής

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ