ΟΜΟΡΦΟ σκηνικό με... φόντο το μέλλον (Φώτος)

Ωραίο σκηνικό το απόγευμα της Κυριακής (21/04) στο Παραλίμνι…

Η ΕΝΠ υποδέχθηκε την Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 2-2. Παρά την ένταση και το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές, το κλίμα ανάμεσα τους ήταν εξαιρετικό. Ιδανικό παράδειγμα, οι δύο γκολκίπερ…

Πρώτο για ζέσταμα στο χορτάρι του «Τάσος Μάρκου» βρήκε το δίδυμο τερματοφυλάκων της ΕΝΠ και λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε το αντίστοιχο της Ανόρθωσης. Με το που πάτησε χορτάρι ο Δημήτρης Δημητρίου, έτρεξε κατ’ ευθείαν στον Κωνσταντίνο Πέτρου, αγκαλιάστηκαν, τα είπαν για μερικά δευτερόλεπτα και ακολούθως ξεκίνησε την προθέρμανσή του.

Σε διαφορετικές ομάδες, αντίπαλοι, αλλά με προοπτική σε λίγα χρόνια να αποτελέσουν… συμπαίκτες. Όχι σε κάποια ομάδα, αλλά στην Εθνική μας ομάδα μιας και αμφότεροι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, έστω κι αν είναι η πρώτη τους χρονιά που αγωνίζονται.

Ο Δημήτρης στα 20 του (15/01/1999) και ο Κωνσταντίνος στα 21,5 (23/09/1997) έχουν όλα τα φόντα όχι μόνο να καθιερωθούν στις ομάδες τους αλλά και μελλοντικά να αποτελέσουν τους τερματοφύλακες της Εθνικής μας ομάδας, σε μια θέση… πολύπονη.

Ο Δημητρίου μετρά φέτος 19 συμμετοχές στην καριέρα του (όλες φέτος) και ο Πέτρου 21 (οι 9 φέτος).