"Πόσο άδικο είναι το ποδόσφαιρο!" μπορεί να το πει και ο Τραμεντζάνι!

Αυτή τη φορά χαμογέλασε ο Ιμανόλ Ιντιακέθ... ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ τα είπαν για έβδομη φορά μέσα στη σεζόν με τους "κιτρινοπράσινους" να πανηγυρίζουν για τρίτη (δυο στο πρωτάθλημα, μια στο Σούπερ Καπ) φορά φέτος.

Από τις εφτά αναμετρήσεις, οι τέσσερις έληξαν ισόπαλες εκ των οποίων οι δυο για το Κύπελλο Coca Cola. Το 3-3 στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ήταν ιδιαίτερα καθοριστικό για τους στόχους των δυο ομάδων. Η ομάδα του Τραμεντζάνι στάθηκε πιο τυχερή, ή αν θέλετε οι λεπτομέρειες ήταν υπερ της με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Τότε ο Ιταλός ήταν ο happy κόουτς και ο Ιντιακέθ... ο απογοητευμένος. Μάλιστα ο Ισπανός είχε τονίσει στη δημοσιογραφική διάσκεψη πως το παιχνίδι ήταν ένα παράδειγμα πόσο άδικο είναι το ποδόσφαιρο. Επίσης πως όσα λάθη έκανε η ομάδα του τα πλήρωσε και πως ο αποκλεισμός ήταν άδικος.

Δυστυχώς για τον Ιντιακέθ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ μπορούσε την πρόκριση αλλά κάποια λάθη από τους ποδοσφαιριστές της έφεραν το ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση. Τα ίδια μπορούν να ειπωθούν και για τον αγώνα της Κυριακής. Η ομάδα του Τραμεντζάνι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπορούσε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, τουλάχιστον την ισοπαλία. Όμως στο στημένο του Φακούντο, η αντίδραση στην άμυνα δεν ήταν η καλύτερη και ήρθε το γκολ του Γκονζάλεθ.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά... Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Όσα δεν πήρε ο Ιντιακέθ στον κρίσιμο επαναληπτικό, τα πήρε στον αγώνα της Κυριακής και φυσικά το αντίθετο με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ.