Έπιασε τόπο ο ΘΥΜΟΣ του Ιταλού! (φώτο)

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από την ξεχωριστή δήλωση του Πάολο Τραμεντζάνι σχετικά με τις ικανότητες του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Στις 03/04 και μετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου, ο Ιταλός κόουτς αποθέωσε με τον δικό του τρόπο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. 

ΚΛΙΚ στη ΦΩΤΟ για τη δήλωση

"Είμαι θυμωμένος με τον Τόμας. Του έχω μιλήσει τώρα μόλις πριν δυο λεπτά... Γιατί είναι ένας απίστευτος παίκτης! Είναι απίστευτη η ποιότητα αυτού του παίκτη. Είναι απόλαυση να είμαι προπονητής του και απόλαυση που παίζει για αυτό τον σύλλογο. Θα τον βοηθήσω με κάθε τρόπο..." ήταν ένα μέρος των δηλώσεων του.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ντε Βινσέντι και προσπαθεί καθημερινά για να τον επαναφέρει στις υψηλές πτήσεις. Η τελευταία εμφάνιση του 30χρονου μεσοεπιθετικού στην Αρένα ήταν ένα δείγμα τι μπορεί να δώσει στους πρωταθλητές, ο καλός Τόμας.

Μπορεί στο τέλος να έχασε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά αυτό συμβαίνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές ακόμη και στους τοπ, άλλωστε στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, η ουσία είναι πως ο Ντε Βινσέντι έδειξε να επιστρέφει στο πραγματικό του επίπεδο και να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας αλλά και της νέας σεζόν.

Τελικά ο θυμός του Ιταλού, βρήκε αντίκρισμα στην ψυχολογία του Αργεντινού...