Με το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της εβδομάδας, ολοκληρώνεται σήμερα η 19 η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος.
Στις 19:00 στο «Δασάκι» ο Ερμής φιλοξενεί την ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αμφότερες οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν το παιχνίδι σαν τελικό, αφού διεκδικούν την έκτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο γηπεδούχος Ερμής βρίσκεται στην 6η θέση με 27 βαθμούς και με νίκη όχι μόνο θα κάνει μεγάλο βήμα για την εξάδα, αλλά θα πλησιάσει και στο -2 την ΑΕΚ που βρίσκεται μια θέση πιο πάνω. Μια ισοπαλία όμως θα διατηρήσει την ομάδα της Αραδίππου στην 6η θέση και στο +2 από την 7η ΑΕΛ.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι όντας στην 7η θέση με 25, μόνο με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν για θέση στο πρώτο γκρουπ. Αν οι «γαλαζοκίτρινοι» κερδίσουν, τότε θα προσπεράσουν τον Ερμή και θα ανέβουν στην 6η θέση μετά από αρκετό καιρό. Αν μείνουν στην ισοπαλία θα θέλουν μόνο νίκες μέχρι τέλους ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Ερμή ενώ αν ηττηθούν, η διαφορά θα πάει στους πέντε και η προσοχή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στο Κύπελλο.