Πρωτοποριακό αποταμιευτικό σχέδιο για προπονητές (φώτος)

Η CNP CYPRIALIFE, σε συνεργασία με τονΣύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, Διάσκεψη Τύπου που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων του Ομίλου CNP CYPRUS.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε  το πρωτοποριακό προϊόν της CNPCYPRIALIFE, CYPRIA Provident Athletes’SavingsPlan, που αρχικά αναπτύχθηκεγια τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και φέτος,σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου, επεκτείνεται η ακτίνα δράσης για τα μέλη του συνδέσμου.

Στην παρουσίασή του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κος Τάκης Φειδία, ανέδειξε τη σημασία που δίνει ο Όμιλος στην καινοτομία και συνέδεσε το προϊόν με την παροχή νέων ευέλικτων λύσεωνσε ομάδες αθλητών. Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Άντρη Καλλιμάχου, παρουσίασε το προϊόν και εξήγησε τους λόγους που το καθιστούν πρωτοποριακό και ελκυστικό για τους προπονητές. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κος ΆντροςΚουλουμπρής, στην ομιλία του ανέδειξε την ανάγκη οι προπονητές να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές αύριο, μέσα από μια ομαλή μεταβατική περίοδο, μετά το τέλος της προπονητικής τους καριέρας.

Στόχος του σχεδίου είναι να βοηθήσει τους προπονητές να αποταμιεύσουν ένα αξιόλογο ποσό κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή όταν σβήσουν τα φώτα της προπονητικής τους καριέρας.Στηρίζοντας έτσι τον εαυτό τους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Το σχέδιο είναι αποταμιευτικό με υψηλά ποσοστά επένδυσης και επιλογή επενδυτικών ταμείων.