Διαβάστε όσα είπαν οι Ντόσα Τζούνιορ και Νούνο Μοράις για τον τελικό του Κυπέλλου στην συνέντευξη τύπου που έγινε στο συνεδριακό του ΓΣΠ.
Ντόσα: “Όπως ανέφερε και ο προπονητής. Είναι σημαντικό παιχνίδι θα παίξουμε και για την ομάδα, για τους φιλάθλους και για την ιστορία. Θα παίξουμε απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Λεμεσό και για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας”.
Μοράις: “Θα είναι ένας τελικός που οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Δεν έχεις πάντα την ευκαιρία με μια νίκη σε ένα παιχνίδι να παίρνεις το τρόπαιο. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Ελπίζουμε να είναι μια καλή μέρα και ο κόσμος να δει καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι να το απολαύσουν και εμείς να κατακτήσουμε τον τίτλο”.