ΣΤΑΜΑΤΑ ότι κάνεις και ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ τον Αγγελή (Βίντεο)

Για την ποιότητα του κάθε ποδοσφαιριστή, καθρέφτης είναι τα 90 λεπτά κάθε αγώνα.

Για το ήθος και τον χαρακτήρα του, οι πράξεις στα μικρά μικρά κομμάτια…

Το βράδυ του Σαββάτου η ΕΝΠ πέτυχε με μυθικό τρόπο την παραμονή στην Α’ Κατηγορία, με το γκολ του Φυτανίδη στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι από ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, παράγοντες και φυσικά από τον κόσμο της ομάδας.

Μέσα από την παρακάμερα που ανάρτησαν οι «βυσσινί» στα social media, οι ωραίες στιγμές είναι πολλές. Η πραγματικά ξεχωριστή στιγμή, είναι μία…

Την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ μαζεύτηκαν μπροστά απ’ την κερκίδα και ήταν έτοιμοι για το καθιερωμένο «ΟΛΕ», ένας παίκτης της… απείχε. Και ο λόγος ήταν διότι έτρεξε προς το κέντρο του γηπέδου, βλέποντας κάποιον παίκτη της Αλκής να είναι στο έδαφος, για να τον στηρίξει αντιλαμβανόμενος το πόσο άσχημα μπορεί να νιώθει κάποιος που η ομάδα του υποβιβάζεται στο τελευταίο σουτ του πρωταθλήματος.

Παρά το ότι δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος, ήταν ένας τελικός που καθόρισε ολόκληρη κατηγορία. Γι' αυτό και αξίζει ένα "μπράβο" και ένα χειροκτότημα  στον Αγγελή για το ήθος που επέδειξε. Ένα βραβείο ήθους του αξίζει!

Δείτε στα πιο κάτω βίντεο την σκηνή με τους ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ να είναι έτοιμοι για το «ΟΛΕ» και τον Αγγελή να κάνει το σπριντ στο κέντρο του γηπέδου, να συμπαραστέκεται σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και να τον σηκώνει από το έδαφος.