Έτοιμος για DEAL ο Αναστασίου

Close

"Αναστασίου: Έτοιμος να συμφωνήσει με Ατρόμητο". Αυτός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ που δημοσίευσε μετά τα μεσάνυχτα το sportime.gr. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι συνάδελφοι, ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας δεν θα μείνει πολύ χωρίς δουλειά.

Αναλυτικά

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος προπονητής του Ατρομήτου. Όλα δείχνουν πως εκείνος θα διαδεχτεί τον Νταμίρ Κάναντι.

Ο 46χρονος τεχνικός απολύθηκε πρόσφατα από την Ομόνοια και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Οι συζητήσεις με τους Περιστεριώτες πήγαν αρκετά καλά και οι δύο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες με όσα άκουσαν.

Η πρώτη επιλογή ήταν ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ωστόσο, ο Δανός είναι αρκετά ακριβός. Αυτός είναι και ο λόγος που δε θα προχωρήσει η περίπτωσή του. Θα πρέπει στο παρά πέντε να πέσει αισθητά, αφού ο Ατρόμητος δεν γίνεται να φτάσει τις απαιτήσεις του.

Αντιθέτως, ο Αναστασίου είναι μία προσιτή περίπτωση. Στα συν του είναι και ο Στιβ Ρούτερ. Ο Άγγλος γυμναστής θεωρείται μετρ της τακτικής και στο Περιστέρι εκτιμούν πως θα βοηθήσει ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα τους.