Αυτά δείχνει η κάλπη/Ερμηνείες της ψηφοφορίας

Η κάρτα οπαδού ήταν το μεγάλο θέμα της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πολλές δημόσιες συζητήσεις, διαφορετικές απόψεις, έντονη η κάθε πλευρά... Το μεγάλο ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού για το ζήτημα, αποτυπώνεται και μέσα από το γκάλοπ που τρέχει η ιστοσελίδα μας αυτές τις μέρες.

Μέχρι στιγμής σχεδόν 6000 αναγνώστες μας, έχουν εκφράσει την θέση τους μέσα σε 48 ώρες, αναφορικά με το θέμα της κάρτας και την νέα σεζόν, 2019/2020.

Το 45% όσων ψήφισαν, εκφράζουν την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στο γήπεδο αν καταργηθεί η κάρτα.

Ακολουθεί με 35% η επιλογή "πήγαινα και θα εξακολουθήσω να πηγαίνω στο γήπεδο" με αρκετούς από όσους έχουν εκφράσει την θέση τους μέσα από το γκάλοπ, να είναι ανεπηρέαστοι από την κάρτα. Εδώ το ποσοστό ανεβαίνει αφού σε προηγούμενα σχετικά γκάλοπ, η αντίστοιχη επιλογή συγκέντρωσε κάτω από 30% των ψήφων.

Πολύ λιγότεροι οπαδοί - 11% - λένε πως δεν πήγαιναν και ούτε θα πάνε γήπεδο ακόμα και αν καταργηθεί η κάρτα, ενώ πολύ κοντά (9%) είναι η επιλογή "Θα επιστρέψω στο γήπεδο αν υπάρξουν αλλαγές στο νόμο (το μητρώο στις ομάδες).

Το poll θα συνεχιστεί και τα αποτελέσματα έχουν σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον, για ένα από τα καυτά θέματα του Κυπριακού αθλητισμού.