Με σκόρερ τον Ιωάννου στο 8' η Ομόνοια κέρδισε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν την Γεροσκήπου με 1-0 και έτσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Στοκ.
Να σημειωθεί ότι οι πράσινοι στο 58' είχαν χαμένο πέναλτι με τον Αθανασίου.
Το www.kerkida.net σας μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης…
1' Έναρξη αναμέτρησης...
8' ΓΚΟΛ 1-0 η Ομόνοια 1948. Μετά από επέλαση του Ιωάννου από δεξιά και σέντρα στην περιοχή η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία και κατέληξε στα δίκτυα.
23’ Μετά το γκολ δεν καταγράφηκε καμία άλλη μεγάλη φάση. Η Ομόνοια 1948 έχει τον έλεγχο του αγώνα και είναι αυτή που δείχνει πιο απειλητική.
28’ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ιωάννου σε κόρνερ όμως ο Ιωσήφ.
39' Σουτ του Τζιωνή εκτός περιοχής η μπάλα μόλις άουτ.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου...
46' Έναρξη δεύτερου μέρους...
47' Σουτ του Μαυρόφτη, η μπάλα στην αγκαλιά του Ιωσήφ.
58’ Η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι με τον Ιωάννου. Ο Αθανασίου ανέλαβε την εκτέλεση όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιωσήφ.
61’ Σωτήρια ο Λυμπούρη σταμάτησε τον Χατζηιωάννου όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ. Μεγάλη ευκαιρία για την Γεροσκήπου.
70' Η Γεροσκήπου κέρδισε μετρά στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και πιέζει για την ισοφάριση.
82’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιορδάνους έπιασε την κεφαλιά, μπλοκάρει όμως σταθερά ο Ιωσήφ που ήταν σε ετοιμότητα.
85’ Η Ομόνοια 1948 διατηρεί το προβάδισμα. Οι οπαδοί πέντε λεπτά πριν το τέλος γίνονται όλο και πιο έντονοι. Με συνθήματα περιμένουν το τελικό σφύριγμα για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.
90’ Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια 1948 να πετύχει δεύτερο γκολ και να κλειδώσει τη νίκη. Ο Ιωάννου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ του δεν ήταν το ιδανικό αφού έστειλε την μπάλα λίγο έξω.
Τέλος αγώνα... Νίκη για την Ομόνοια 1948!
Ομόνοια 1948: Λυμπούρη, Σοφοκλέους ,Μαυροφτής, Μιλτιάδους, Νεάρχου, Αθανασίου, Ιωάννου, Μαυροφτής Μ.Κοσμά, Τζιωνής
Γεροσκήπου: Ιωσηφ, Αντωνίου, Ιωάννου Μιχάλης , Μιχαηλίδης, Χατζηβασίλης, Σολωμού, Ιωάννου , Χατζηϊωάννου, Παπαμιχαήλ, Αδάμου