"Μου θύμισε Καραγκούνη"/ΑΠΟΨΗ

Σε αυτό το σύντομο σημείωμά μας, θέμα είναι ο Γιάννης Κωστή.

Ο 19χρονος άσος έκανε ντεμπούτο στο ματς με την Σκωτία με 20λεπτη παρουσία και στο ψεσινό με τη Ρωσία αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός "γράφοντας" την πρώτη του 90λεπτη συμμετοχή.

Είδαμε κόντρα στη Σκωτία ένα... πιτσιρικά να μπαίνει με θράσος στο γήπεδο και ουσιαστικά να δίνει το έναυσμα για να αλλάξουμε το 1-0. Άριστη τεχνική, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, διεισδυτικός, τσαμπουκάς, ντριμπλέρ.

Ο Μπεν Σιμόν δεν έχασε την ευκαιρία. Στο ψεσινό ματς τον έριξε στη μάχη του Νίζνι. Σε μεγάλα διαστήματα επανέλαβε τα όσα είδαμε στην Γλασκώβη. Τολμηρός και με αυτοπεποίθηση ξανά... 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας όταν τον ρωτήσαμε για την παρουσία του νεαρού μας είπε κάτι πολύ εύστοχο...

Ο Κωστή μου θύμησε τον Καραγκούνη. Είδαμε πολλά στοιχεία, το μέλλον του ανήκει. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, όπως και οι άλλοι νεαροί μας.

Θα συμφωνήσουμε... Πραγματικά ο μικρός αποτελεί για το Εθνικό μας συγκρότημα το Νο1 κέρδος των δύο αγώνων με Σκωτία και Ρωσία. Κερδισμένος και ο ίδιος, όπως και η Σαλαμίνα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο.

Εύστοχο το σχόλιο του Γιώργου Κούμα. Θυμηθείτε τον "ΤΥΠΑΡΑ" της Εθνικής Ελλάδος. Δυναμικός χαρακτήρας, πάντα έβγαινε μπροστά στα δύσκολα, ήταν πεισματάρης, παθιασμένος. Αυτά τα στοιχεία, και αρκετά άλλα, παρουσίασε στα ματς της ομάδας μας ο Κωστή. Αν παραμείνει προσγειωμένος και δουλέψει σκληρά τότε το μέλλον είναι δικό του.