Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στους αθλητικούς χώρους στη Λάρνακα (Φώτος)

Με τη Λάρνακα άνοιξε τον κύκλο των ολοήμερων επισκέψεων του σε αθλητικούς χώρους του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης. Σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι να δει, να συζητήσει και να επιλύσει δια ζώσης ει δυνατόν  τα όποια προβλήματα.
 
Οι επισκέψεις στους αθλητικούς χώρους στη Λάρνακα έγιναν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ συνόδευαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κωστάκης Κουκκουλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, καθώς και υπηρεσιακοί λειτουργοί του Οργανισμού.
 
Μετά το τέλος των επισκέψεων ο κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα είδε και συζήτησε , τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε κατ’ ιδίαν γνώμη για το καθετί που γίνεται στη Λάρνακα. Για αυτό φεύγουμε σοφότεροι, απ’ ότι ήρθαμε. Νιώθουμε ήσυχοι με τη συνείδηση μας ότι σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου του ΚΟΑ:
 
«Έχουμε τελειώσει σήμερα μια ολοήμερη επίσκεψη στους αθλητικούς χώρους του ΚΟΑ. Έχουμε δει όλους τους χώρους που διαθέτει ο Οργανισμός στη Λάρνακα και ξεναγηθήκαμε και ενημερωθήκαμε από το προσωπικό. Πρέπει να ομολογήσω ότι φεύγουμε με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Υπάρχει μια τάξη.
 
Έχουμε διαπιστώσει κάποια προβλήματα, τα οποία θα μεταφέρουμε στη διοίκηση και στην υπηρεσία του ΚΟΑ, η οποία υπηρεσία ήταν σήμερα μαζί μας στη Λάρνακα και έχει καταγράψει και διαπιστώσει τα σημεία που πρέπει να διορθώσουμε.
 
Είδαμε επίσης το χώρο προπόνησης του σωματείου Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας, που προπονούνται τα παιδιά και ο πρωταθλητής μας Ηλίας Γεωργίου με τον οποίο συνομιλήσαμε.
 
Έχουμε δει το Αθλητικό κέντρο ΚΙΤΙΟΝ τους χώρους που  απασχολούνται τα παιδιά του ΑΓΟ και όχι μόνο, καθώς και τα κολυμβητήρια. Έχουμε κυκλοφορήσει στα γραφεία και στο χώρο των αποδυτηρίων  και έχουμε έτσι προσωπική γνώμη για το καθετί που γίνεται στη  Λάρνακα. Φεύγουμε σοφότεροι απ’ ότι ήρθαμε.
 
Επισκεφθήκαμε το χώρο αντισφαίρισης που στεγάζεται τώρα ο Όμιλος και θα μεταφερθεί σε ένα άλλο χώρο, στον οποίο προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του. Είδαμε και τους δύο αυτούς χώρους και έχουμε ιδίαν άποψη.
 
Ταυτόχρονα και παράλληλα πήγαμε στο παλιό ΓΣΖ και είδαμε τα προπύλαια που δυστυχώς έχουν αφεθεί στο χρόνο και έχουν σχεδόν καταστραφεί.  Είναι ένα αριστούργημα πολιτιστικό που έρχεται από πολύ παλιά και μαζί με τον Δήμο Λάρνακας και τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα έχουμε κάμει τις διευθετήσεις για αναστήλωση και αυτό μας δημιουργεί μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση.
 
Νιώθουμε ήσυχοι με τη συνείδηση μας ότι σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά για τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού».
 
ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ:
 
1. Συνάντηση με σωματείο Γυμναστικής Βύρων στο χώρο προπόνησης των αθλητών στο ΚΙΤΙΟΝ. Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο Ανδρέα Καλλή, την Έφορο Γιάννα Νικολάου,  τον προπονητή Παναγιώτη Σιήππη, στην παρουσία της Βουλευτού του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου και του πρωταθλητή Ηλία Γεωργίου.
2. Επίσκεψη στα προπύλαια του παλιού ΓΣΖ, όπου η αρχιτέκτονας Στέλλα Ευαγγελίδου ενημέρωσε για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την αναπαλαίωση τους.
3. Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας, ο Πρόεδρος του Μάριος Πέτρου μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Τάσο Θεοφάνους και την ειδική Γραμματέα Ανδρούλλα Αντωνιάδου ενημέρωσαν για τις νέες εγκαταστάσεις.
4. Ο Λειτουργός Αθλητικών Εγκαταστάσεων Λάρνακας Αιμίλιος Ιντιάνος και το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου ΚΙΤΙΟΝ ξενάγησαν στους χώρους του Κέντρου, την κλειστή αίθουσα και το κολυμβητήριο την αντιπροσωπεία του ΚΟΑ.