ΚΕΦΑΛΑΙΟ Χριστοφόρου/Θέμα προτεραιοτήτων…

ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα πέραν της πρώτης επαφής λίγο πριν την λήξη του πρωταθλήματος δεν έχουν προγραμματίσει άλλη  συνάντηση αναφορικά με το μέλλον του Κύπρου Χριστοφόρου.   

Το www.kerkida.net σας μεταφέρει πως έχουν τα δεδομένα με τον ποδοσφαιριστή…

Με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους και τον ποδοσφαιριστή να διατηρεί συμβόλαιο σε ισχύ για ακόμη ένα χρόνο με τους γαλαζοκίτρινους, φέρει ως μοναδικό διακύβευμα το πότε θα υπάρξει νέα επαφή για τον τρόπο συμφωνίας. 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το ΑΠΟΕΛ έχει διασαφηνίσει στη Νέα Σαλαμίνα με βάση ιεράρχησης προτεραιοτήτων (ανανεώσεις, μεταγραφές, βασικό στάδιο προετοιμασία κ.τ.λ) θα δει το θέμα πιο ζεστά όταν είναι έτοιμο. Έτσι σεβόμενη αυτή την απόφαση αλλά και μη έχοντας άλλη επιλογή η ομάδα της Αμμοχώστου αναμένει το επόμενο κάλεσμα. 

Από κει και πέρα, πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι η Νέα Σαλαμίνα θέλει τον ποδοσφαιριστή είτε με την μορφή ανανέωσης δανεισμού, είτε με ελεύθερη μετακίνηση. 

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός (σ.σ παίξει και αυτό ρόλο σε περίπτωση που προκύψουν άλλοι μνηστήρες) πως ο 26χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός τόνισε σε προφορικό επίπεδο ότι έχει θέσει ως προτεραιότητα να παραμείνει-συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σαλαμίνα.  

# Έτσι έχουν τα δεδομένα για τον Κύπρο Χριστοφόρου επομένως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι να τροχοδρομηθούν ουσιαστικές εξελίξεις.