Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Αναγνωστόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μετά από τρία χρόνια αποχώρησε από τον Άρη και αποφάσισε να αποχαιρετήσει την προηγούμενη του ομάδα με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας μετά από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους «κιτρινόμαυρους» με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πορτιέρε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του αναφέρθηκε στους φίλους του Άρη και στους συμπαίκτες του αλλά και στον μεγαλομέτοχο των «κιτρινόμαυρων» Θόδωρο Καρυπίδη. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αφοσίωσης ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω όχι απλά μία ομάδα, αλλά μία οικογένεια!!!Ξέρω ότι αφήνω πίσω μου μόνο φίλους και στο τέλος αυτό είναι που μετράει στην ζωή.

Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη τον πρόεδρο κύριο Καρυπίδη και κυρίως αυτόν τον εκπληκτικό και μοναδικό κόσμο που κάνει την διαφορά σε αυτό το σωματείο!!! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ για όλες τις χαρές αλλά και για τις λύπες γιατί και στα δύο ήσασταν εκεί!!!».