Νίκη της Βραζιλίας και over 2.5 goals με απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Η ώρα της στέψης έφτασε. Το φαβορί Βραζιλία και το εκπληκτικό Περού που έκανε την έκπληξη, θα αναμετρηθούν στον τελικό του Copa Amerıca που θα αρχίσει στις 23:00 με έπαθλο το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Ο τελικός είναι διαθέσιμος σε Live Streaming από την BET ON ALFA, ενώ προσφέρονται ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για το μεγάλο ματς. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με η σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Με απόδοση 1.28 η Βραζιλία προβάλλει σαν τον ακλόνητο φαβορί για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Αν πιστεύετε ότι το Περού μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη, η απόδοση είναι 12, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 4.90.

Αν θέλετε να κάνετε συνδυασμό επιλογών, η νίκη της Βραζιλίας με το ματς να είναι over 2.5 goals, προσφέρεται σε απόδοση 2.00, ενώ αν βλέπετε νίκη της Βραζιλίας και under 2.5 goals η απόδοση είναι  2.65. Στο 1.95 είναι η απόδοση του over 2.5 goals και στο 1.85 η απόδοση του under 2.5 goals, ενώ η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, είναι 2.70.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τον σημερινό τελικό του Copa America.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.