ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ... για Καζού με αφορμή την πρόταση της Μπράγα

Επεισόδιο στην Σάντος με επίκεντρο τον Καζού. Ο πρόεδρος της ομάδας, José Carlos Peres, δέχθηκε επίθεση από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

"Ήταν μια έντονη αντιπαράθεση, δεν με χτύπησε, δεν μου έκανε κάτι. Δεν μου έκανε κακό, θα ήταν τρελός. Με έσπρωξε μόνο. Υπήρχαν και δυο άνδρες ασφαλείας στη σκηνή. Ήταν περισσότερο μια πρόκληση παρά κάτι άλλο", είπε ο πρόεδρος της Σάντος σχετικά.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Ο ατζέντης του πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ υποστηρίζει πως αφορμή ήταν η στάση της διοίκησης στην πρόταση που δέχθηκε απ' την Μπράγα για τον Καζού. Οι Πορτογάλοι προσφέρουν 500 χιλιάδες ευρώ και η Σάντος ζητάει 600.

"Η Σάντος έχει την δική της διοίκηση η οποία πρέπει να απολαμβάνει τον σεβασμό. Εμείς αποφασίζουμε την τιμή για έναν αθλητή. Πρέπει να σκεφτούμε τον σύλλογο" σχολίασε σχετικά ο José Carlos Peres.

Ο Καζού πάντως τα βρήκε ήδη με την Μπράγα όπως γράφει σήμερα η "A BOLA" και περιμένει τις δυο ομάδες να καταλήξουν σε συμφωνία για να μεταβεί στην Πορτογαλία.