Ο άνθρωπος πίσω από το DEAL με Καρώ και η... Παραλιμνίτικη συνεργασία!

Η μεταγραφή του Ανδρέα Καρώ από τον Απόλλωνα στην Λάτσιο και ο δανεισμός του στην Σαλερνιτάνα, αποτελεί την είδηση της ημέρας.

Αναμφίβολα πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή, η οποία για να συμβεί χρειάστηκε να γίνει συνεργασία με φόντο... το Παραλίμνι!

Μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, είναι το δίδυμο Γιώργος Τόφας και Νικόλας Θωμά, από το Παραλίμνι και την πρόταση στον ποδοσφαιριστή, την έφερε ένας νέος στον χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, αλλά αρκετά... παλιός στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Άλεξ Ντα Σίλβα!

To 2011 ο Άλεξ άφησε το Βέλγιο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και τώρα, το 2019 συνεργάστηκε άψογα με δύο Παραλιμνίτες για να ολοκληρώσει το πρώτο του deal ως ατζέντης!

Ο Βραζιλιάνος, παλαίμαχος πλέον, μπήκε δυναμικά στον χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών και συνεργάζεται με κορυφαία εταιρεία στην χώρα του, που έχει στο πελατολόγιο της top class παίκτες, που αγωνίζονται στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η πρώτη του μεταγραφή είναι ήδη γεγονός και γνωρίζοντας πόσο παθιασμένος είναι με το ποδόσφαιρο, είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα μας επιφυλάσσει και νέες εκπλήξεις!

Στην πιο κάτω φωτογραφία, ο Άλεξ μαζί με τον Julio Taran με τον οποίο συνεργάζεται και έχει στο πελατολόγιο του μεταξύ άλλων τους: Νταβίντ Λουίζ, Γουίλιαν, Νταβίντ Νέρες, Όσκαρ, Ραμίρεζ, Φελίπε Άντερσον, Μαρκίνιος και Κουτίνιο!!