Και φέτος στο πλευρό της Πάφος FC

H Πάφος FC ενημερώνει για την χορηγό εταιρεία της A. Georgiou Developers / AGGLuxuryhomes.

Η εταιρεία A. Georgiou Developers / AGGLuxuryhomes, θα ενισχύσει και φέτος τη μεγάλη ομάδα των χορηγών μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως πάντα, η εταιρεία Andreas Georgiou Developers και η οικογένεια Γεωργίου, βρίσκονται στο πλευρό της ΠΑΦΟΣ FC και στηρίζουν καθημερινά τις προσπάθειες μας για επίτευξη των στόχων μας.

Η εταιρεία Andreas Georgiou Developers θα στεγάζουν και φέτος ένα σημαντικό αριθμό ποδοσφαιριστών μας και μέλη του τεχνικού μας επιτελείου.

Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και η Διοίκηση της ομάδας μας, εκφράζουν τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τους, στην εταιρεία Andreas Georgiou Developers και ειδικότερα στον κ.Φίλιππο Γεωργίου, για τη μεγάλη βοήθεια και στήριξη.

Από το 1978, η εταιρεία Andreas Georgiou Developers εξυπηρετεί τους υποψήφιους αγοραστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στην Κύπρο τη δεύτερη κατοικία τους. Γνωρίστε οποιοδήποτε μέλος της εταιρείας και θα απολαύσετε την προσωπική εξυπηρέτηση μιας οικογενειακής επιχείρησης σε συνδυασμό με την εμπειρία στον τομέα και ένα άριστο ιστορικό από άποψη ικανοποίησης των πελατών.

25ης Μαρτίου, 8047, Πάφος – Κύπρος
[email protected]
Τηλ. 8000 6363