(Οι τελευταίες εξελίξεις) Τι έκανε ο Κουτσοκούμνης...

Mπορεί προχθές ο... λεγόμενος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός οικονομίας, τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού στα κατεχόμενα, Σερντάρ Ντενκτάς, να χαρακτήρισε “εξαίρετες” τις προσπάθειες της τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να ανοίξει παράρτημα στα κατεχόμενα μετά την συνάντηση που είχε με τον Τούρκο Υπουργό Νεολαίας και Αθλητισμού, Akif Cagatay Kilic στην Άγκυρα αλλά θεωρείται σχεδόν απίθανο να προκύψουν θετικές εξελίξεις όπως αυτοί τις επιθυμούν...

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν πως ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης κατάφερε με τις διασυνδέσεις του στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να...τουμπάρει την προσπάθεια των τούρκων και των τουρκοκυπρίων. Μετά την γνωστοποίηση των δηλώσεων Ντεκτάς ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έκανε παρέμβαση προς την ΦΙΦΑ υποδεικνύοντας πως το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και ουσιαστικά αν προχωρήσει θα εξουδετερώσει την συμφωνία που είχε γίνει στη Ζυρίχη ανάμεσα στην ΚΟΠ και την ομοσπονδία ποδοσφαίρου των κατεχομένων. Ήδη όπως πληροφορούμαστε η ΦΙΦΑ είναι πλέον αρνητική για το άνοιγμα γραφείου στα κατεχόμενα από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, έκανε συστάσεις και οι οποίες λογικά θα... διαλύσουν οι προσπάθειες.

Πληροφορίες μας οι οποίες επιβεβαιώνονται από την ΚΟΠ αναφέρουν ότι ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα μεταβεί την Δευτέρα στη Ζυρίχη όπου και θα έχει απευθείας επαφές με τους αξιωματούχους της ΦΙΦΑ έτσι ώστε να αποτρέψει και επίσημα την προσπάθεια των τούρκων.