Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ.
Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:
Παράνομη μεταφορά επιθετικού όπλου – Αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις – Οχλαγωγία – Συμπλοκή – Επίθεση εναντίον αστυνομικού Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα
Γύρω στις 5.50μ.μ. χθες, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, που συνόδευαν την πορεία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, από τη Λεμεσό προς το στάδιο ΓΣΖ, αντιλήφθηκαν συνοδηγό συγκεκριμένου αυτοκινήτου, να ανάβει μία φωτοβολίδα, να την κρατάει έξω από το παράθυρο του οχήματος και ακολούθως να την πετάει στο έδαφος.
Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το πιο πάνω όχημα και με τη βοήθεια μελών της ΜΜΑΔ, το ανέκοψαν για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, συνοδηγός του οχήματος, ήταν 43χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος παρέδωσε στους αστυνομικούς άλλες τρεις φωτοβολίδες που είχε στην κατοχή του.
Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Την ίδια στιγμή, γύρω στις 5.55μ.μ., μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον κυκλικό κόμβο, παρά τη συμβολή των οδών Παϊσίου και Γ. Χριστοδουλίδη, παρά το ΓΣΖ, αντιλήφθηκαν γύρω στα 15 πρόσωπα, να ακινητοποιούν τα οχήματά τους, εντός του κυκλικού κόμβου, να εξέρχονται από αυτά και να συμμετέχουν σε συμπλοκή. Με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, αποκαταστάθηκε η τάξη, ενώ ένα από τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρεται να έριξε πέτρες εναντίον αστυνομικού. Ο αστυνομικός προσέγγισε το πιο πάνω πρόσωπο, το οποίο συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 17χρονο κάτοικο Λάρνακας.
Το ΤΑΕ Λάρνακας και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνούν τις δύο υποθέσεις.