Κλειστό... λόγω ζημιών

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει ότι λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στον τελικό Κυπέλλου, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Ανόρθωση (Κυριακή 24/05, 17:00) η είσοδος και η θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας και δεν θα επιτρέπεται στον κόσμο να καθίσει στο συγκεκριμένο κομμάτι της Δυτικής εξέδρας.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημέρωνει ότι λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στον στον τελικό Κυπέλλου, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Ανόρθωση (Κυριακή 24/05, 17:00) θα ισχύσουν τα ακόλουθα:

H είσοδος και η θύρα 2 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας και δεν θα επιτρέπεται στον κόσμο να καθίσει στο συγκεκριμένο κομμάτι της Δυτικής εξέδρας. 

Ο κόσμος μας θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο από τις θύρες 1 και 3, ανάλογα με το εισιτήριο που έχει στην διάθεση του. 

Η οικογενειακή κερκίδα, που είναι μπροστά από τον χώρο των επισήμων θα είναι και σε αυτό το παιχνίδι διαθέσιμη για όλους τους φιλάθλους.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (15:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

Ζητούμε εκ των προτέρων κατανόηση από τον κόσμο μας για την ταλαιπωρία και τους παρακαλούμε να έρθουν όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα όπως πάντα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια.