6η στροφή του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (Κυριακή 04/10, 19:00). Ο προπονητής της ομάδας της Λάρνακας Thomas Christiansen, καθώς και ο Alberto Serran έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.
O Δανός τεχνικός τόνισε αρχικά ότι τους αναμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα του θα πρέπει να είναι ο εαυτός της, να παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της και να δείξει πόσο πολύ θέλει την νίκη. Επιπλέον κίνητρα για να τα καταφέρει είναι για να πάει με τις καλύτερες προυποθέσεις στην διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και το ότι δεν κέρδισε την περσινή σεζόν την λεμεσιανή ομάδα. Για το τέλος κάλεσε τον κόσμο να έρθει μαζικά στο Τσίρειο και να δώσει την επιπρόσθετη ώθηση για να καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή.
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε από την πλευρά του ότι είναι πολύ μεγάλο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Λάρνακας, μία μεγάλη πρόκληση για να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Στην συνέχεια απάντησε για τα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι προέχει να παρουσιαστούν όπως πρέπει και κάλεσε τον κόσμο να τους ακολουθήσει και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για να πάρουν την νίκη στο Τσίρειο.