Ο Αντρέ Άλβες της ΑΕΚ, δεν μας εκπλήσσει με την πορεία του αφού μέχρι στιγμής είναι… πιστή αντιγραφή με τον Αντρέ Άλβες της Ομόνοιας.
Ο Βραζιλιάνος φορ, ξεκίνησε νωθρά την σεζόν και άργησε να… βρει τα πατήματά του. Στις εφτά πρώτες αγωνιστικές δεν είχε καταφέρει να σκοράρει, παίζοντας στα έξι (δεν αγωνίστηκε την 4η αγωνιστική) από αυτά (άλλα βασικός και άλλα αλλαγή). Στην 8η πήρε… μπρος, σκοράροντας για τρεις διαδοχικά αναμετρήσεις συνολικά τέσσερα γκολ.
Πάμε τρία χρόνια πίσω, σεζόν 2012-13 και ο Άλβες είναι ο βασικός επιθετικός της Ομόνοιας. Στις εφτά πρώτες αγωνιστικές, δεν είχε… ματώσει το πλεκτό, μένοντας «άσφαιρος». Είχε αγωνιστεί (όπως και φέτος) στα έξι από τα εφτά παιχνίδια, απουσιάζοντας μόνο από την 4η αγωνιστική (όπως και φέτος). Την 8η αγωνιστική πέτυχε το πρώτο του γκολ και ξεκίνησε να… γράφει το κοντέρ, το οποίο σταμάτησε στα 16 γκολ.
Τώρα που ξεκίνησε, αν συνεχίσει και φέτος να σκοράρει με την ίδια συνέπεια όπως και στην προ τριετίας πορεία του με το «τριφύλλι», τότε η ΑΕΚ θα έχει αυξημένες πιθανότητες για να πετύχει τους στόχους της.