Όχι ότι είναι ασυνήθιστος σε απουσίες, αφού φέτος ειδικά η ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί όσο καμία άλλη ομάδα.
Αυτή την φορά ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν έχει να αντιμετωπίσει απλά πολλές απουσίες, αλλά και μαζεμένες στην ίδια θέση κάτι που δυσκολεύει στον ανώτατο βαθμό το έργο του, στην προσπάθεια για τον καταρτισμό της εντεκάδας στον σημερινό αγώνα με την Ανόρθωση.
Με τους τέσσερις παίκτες του κέντρου να είναι εκτός, οι υπόλοιποι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό. Όποιους και αν επιλέξει ο Δανός τεχνικός, θα κληθούν να αγωνιστούν σε μια άγνωστη ή έστω μη φυσική θέση. Επικρατέστεροι για την τριάδα της μεσαίας γραμμής είναι οι Ορτίθ, Τρισκόφσκι και Ρόσα ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ένας στόπερ στην μεσαία γραμμή, για τον ρόλο που έχει ο Μπόλιεβιτς μπροστά απ’ την άμυνα.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στο -4 από το ΑΠΟΕΛ και να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλει πάση θυσία την νίκη. Γι’ αυτό και όσοι αγωνιστούν δεν θα αρκεί να αποδώσουν καλά, αλλά θα πρέπει να… παίξουν και για τους απόντες.