Ποιοι... επωφελούνται

Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί και την 2 η θέση να είναι… κλειδωμένη για την ΑΕΚ, στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους.

Παίκτες όπως οι Κυπριανού, Χατζηγιαννακού, Καστάνας, Ρόσα, Σαϊθάρ αλλά και οι πιο μικροί όπως για παράδειγμα ο Μούσιτς, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους. Κάποιοι για να παραμείνουν στην ΑΕΚ και κάποιοι άλλοι για να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η χρησιμοποίηση κάποιων παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι κάτι που θα βοηθήσει και στην ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας στα δύο παιχνίδια που απομένουν, αφού γι’ αυτούς δεν θα υπάρχει το αδιάφορο, αλλά η μεγάλη ευκαιρία.