Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Κλήμης Αλεξάνδρου στο «Sports 1». Στάθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση Νέστωρα Μυτίδη, εκφράζοντας παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον κόσμο της ομάδας.
Διαβάστε πολλές ατάκες του Αλεξάνδρου
-Έληξε το συμβόλαιο του Νέστωρα. Αποφάσισε να φύγει από την ΑΕΚ. Δεν πήρε ξαφνικά την απόφαση ένα πρωί. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς τι προηγήθηκε. Ο Νέστωρας πέρασε πολλά.
-Δεν θα ξεχάσω όταν έχασε την αδελφή του ο Νέστωρας. Λίγες μέρες μετά παίζαμε με Οθέλλο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έκανε ένα λάθος στο ξεκίνημα του αγώνα και άρχισαν οι βρισιές από την κερκίδα. ΄
-Δέχεται μεγάλη ψυχολογική πίεση ο Νέστωρας.
-Του χρόνου μπορεί να είναι η σειρά του Εγγλέζου ή του Μιντίκκη
-Έχουμε πρόβλημα στη Λάρνακα. Ο κόσμος ζηλεύει τους Κύπριους παίκτες.
-Γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέδρασε το ίδιο άσχημα όπως και στην περίπτωση Τόνιο; Είμαστε ξενομανείς στη Λάρνακα.
-Παραμύθι μας είπε ο Τόνιο ότι φεύγει για οικογενειακούς λόγους. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους.
-Το μόνο που λείπει από την ΑΕΚ είναι ο κόσμος. Υπάρχει μία ισχυρή διοίκηση που αποτελείται από 5-6 άτομα.
-Από την μέρα ίδρυσης της ΑΕΚ και μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχε εσωτερική κόντρα μεταξύ οπαδών του Πεζοπορικού και της ΕΠΑ. Ακόμη και στην εξέδρα φαινόταν αυτό που ο καθένας καθόταν σε συγκεκριμένη θέση και ανάλογα με κίτρινο ή πράσινο χρώμα. Αν είχε προπονητή η ομάδα που ήταν από την μια πλευρά δεχόταν έντονη κριτική και αμφισβήτηση από την άλλη πλευρά. Ευτυχώς μετά την πρώτη ευρωπαϊκή επιτυχία αυτό σιγά-σιγά έχει φύγει και υπάρχει ενότητα.
-Διαφωνώ με κάποιους που τα είχαν με την διοίκηση που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν μέσα σε 2 χρόνια να καταστήσουν την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια.
-Ο Άντρος Καραπατάκης ξέρει τι κάνει. Δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα.