Πανομοιότυπες δυσκολίες και δυναμική αντιπάλου…

Αρκετές ομοιότητες όπως την αναμέτρηση που έδωσε η ΑΕΛ με την  Linfield το καλοκαίρι της περιόδου 2013-14 συγκεντρώνει η προσπάθεια της ΑΕΚ στην Βόρειο Ιρλανδία ενάντια στην Cliftonville.


Διαφορετική ομάδα, θεσμός και εποχή  βέβαια όμως το παράδειγμα του 0-0 τη βοηθά στο να επιδείξει την δέουσα σοβαρότητα για να μην έχει μπλεξίματα ή άγχος στην ρεβάνς.

Σίγουρα σε καμιά περίπτωση η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σημαντικές παράμετροι πάντοτε εμπεριέχουν κίνδυνους.

Μερικοί εξ αυτών είναι σαφώς και ο συνθετικός χλοοτάπητας που πάντοτε δυσκολεύει στην προσαρμογή ενός διαφορετικού στιλ παιχνιδιού αλλά και η φυσική κατάσταση του αντιπάλου σε τέτοια περίοδο.

Έχοντας λοιπόν γνώσει αυτά, το συγκρότημα του Μανόλο Ινιάκεθ αναμένεται να ταξιδέψει διαβασμένο γνωρίζοντας τα ιδιαίτερα δεδομένα του αγώνα.