«Πάμε συνειδητοποιημένοι και ξέρουμε τι να περιμένουμε» είπε ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ στη χθεσινή συνέντευξη Tύπου ενόψει του αγώνα με τη Κλίφτονβιλ που δείχνει να μην εφησυχάζεται από το σκορ στη Βόρειο Ιρλανδία.
Με ασπίδα το 2-3 του πρώτου αγώνα στη Βόρειο Ιρλανδία ,η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στις 20:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Κλίφτονβιλ με στόχο τη νίκη που συνάμα θα φέρει και την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Ιντιάκεθ συνέστησε τη προσοχή και συγκέντρωση όλων και να μην σκέφτονται το παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας από σήμερα αφού αυτό μπορεί να αποτελέσει παγίδα.
Ο κόουτς δεν υπολογίζει τον Λαμπάν, ο οποίος έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω του τραυματισμού που είχε στο πρώτο παιχνίδι και έμεινε εκτός αποστολής. Τη θέση του ενδέχεται να πάρει ο Χαραλαμπίδης..
Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους Μινιό στο τέρμα, Ορτίθ και Χαραλάμπους στα άκρα της άμυνας, οι Μουρίγιο και Καταλά θα είναι οι κεντρικοί αμυντικοί. Λαρένα, Χαραλαμπίδης και Τομάς στο χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται Τρισκόφσκι και Τετέ και κορυφή ο Άλβες.