Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα» και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου και αναφέρθηκε στο γηπεδικό και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα.
Αναλυτικά:
Για την αναβολή της πρεμιέρας του νέου γηπέδου: «Λόγω προβλήματος στον χλοοτάπητα. Μετά που πάτησε χθες η ομάδα, η κατάσταση του εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιτότητα. Κρίναμε καλύτερο να μην αγωνιστούμε και περιμένουμε τους ειδικούς να το δουν και να μας πουν πότε θα είμαστε σε θέση να παίξουμε. Απολογούμαστε στον κόσμο που το όνειρο θα πάρει καθυστέρηση. Είμαστε αναγκασμένοι να πράξουμε με αυτό τον τρόπο και να κάνουμε υπομονή. Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι θα είναι έτοιμο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι».
Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Για εμάς είναι η πρεμιέρα. Ολοκληρώνουμε το απόγευμα με προπόνηση, προς το παρών έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεση του προπονητή. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δείξαμε από την πρώτη στιγμή ότι δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Όλους τους σεβόμαστε, έτσι και την Καρμιώτισσα. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».