Λαρένα... παντού!

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ. Το σπουδαίο… διπλό επί του Απόλλωνα απλά επιβεβαιώνει ότι η ομάδα της Λάρνακας θα πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Ναι μεν δεν έθελξε με την απόδοσή της το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ, αλλά πέρασε νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα κερδίζοντας μία ομάδα που επίσης αναμένεται ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Από τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση στο χθεσινό ντέρμπι ήταν ο Χόρχε Λαρένα. Ο 34χρονος Ισπανός μέσος κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα, αναχαίτισε πολλές προσπάθειες του Απόλλωνα ενώ βοήθησε ουκ ολίγες φορές στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του.

Είναι κατά γενική ομολογία από τους κορυφαίους μέσους που αγωνίζονται στο νησί μας τα τελευταία χρόνια.

Εντάχθηκε στο ρόστερ της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι σήμερα έχει απολογισμό 60 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα της Λαρνακιώτικης ομάδας σε αγώνες πρωταθλήματος.

Έμπειρος και ποιοτικός παίκτης ο οποίος κουβαλάει στην πλάτη του 159 παραστάσεις (14 γκολ) από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου -την Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τις φανέλες των Λας Πάλμας, Ατλέτικο Μαδρίτης και Θέλτα.