Το κοινό στην πεντάδα

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες.

Με το πέναλτι του Ιβάν Τρισκόφσκι, η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του αξιόμαχου Εθνικού και παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας ως… συγκάτοικο την ΑΕΛ.

Η νίκη ήταν το βασικό ζητούμενο και επετεύχθη, ωστόσο σύντομα θα πρέπει να υπάρχει και μεγαλύτερη αγωνιστική βελτίωση, που θα επαναφέρει και την αποτελεσματικότητα.

Στα τελευταία παιχνίδια της η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ δείχνει… δυσκοίλια στο σκοράρισμα, κάτι που είτε φέρνει γκέλες είτε αγχωτικές νίκες.

Απ’ τις 5 Νοεμβρίου και τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ έχει να… ξεκολλήσει από το ένα γκολ. Από τότε, ακολούθησαν η ήττα με 2-1 από την Ομόνοια εκτός, η νίκη με 1-0 εντός με τον Ερμή (με αυτογκόλ), η ισοπαλία 0-0 εκτός με την Αναγέννηση, η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Δόξα και τελευταίο παιχνίδι, η εντός έδρας νίκη με 1-0 με τον Εθνικό (με πέναλτι).

Από αυτά τα πέντε, η ΑΕΚ έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.