ΑΕΚ, πως το έχασες;

Θα χρειαστεί χρόνος για να συνέλθει η οικογένεια της ΑΕΚ από το σοκ του Τσιρείου. Δεν γίνεται να είσαι μπροστά μέχρι το 90΄ και στο τέλος να χάνεις.

Και η ισοπαλία, πάλι σαν ήττα θα ήταν για την ομάδα της Λάρνακας όπως εξελίχθηκε το ντέρμπι στη Λεμεσό.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως τα χάλασε στις καθυστερήσεις.

Όταν ο Γκαρίδο έκανε το 1-2 στο 75΄, όλοι πίστεψαν ότι η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη. Στη συνέχεια, είχε 2-3 πολύ καλές στιγμές για το 1-3, όμως δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να κυνηγήσει το κέρδος.

Μία στιγμή αδράνειας στο 90+1 και έγινε η ζημιά. Δύο λεπτά αργότερα έχασε και το βαθμό.

Πλέον, σε περίπτωση που κερδίσει το ΑΠΟΕΛ την ΑΕΛ, η ΑΕΚ θα μείνει 9 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή και απομακρύνεται πάρα πολύ από το στόχο του τίτλου.

Ξέχωρα από το γεγονός ότι στα επόμενα παιχνίδια δεν θα έχει στη διάθεσή της τον κορυφαίο της παίκτη. Ο Τρισκόφσκι απάντησε στην πρόκληση του Σακέτι και τιμώρησε την ομάδα του αλλά και τον εαυτό του.