Στο... τραπέζι η διαιτησία (Δηλώσεις Κυριάκου)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα και ανάμεσα σε άλλα είπε ότι απόψε στη συνεδρία θα εξετάσει το κεφάλαιο διαιτησία το διοικητικό συμβούλιο.

«Ξέρουμε να χάνουμε, δώσαμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Οι φάσεις έχουν καταγραφεί από όλους. Το κεφάλαιο διαιτησία θα το εξετάσει απόψε το Δ.Σ στη συνέδρια. Δεν μιλώ μόνο για τη φάση του Τρισκόφσκι. Για όλες τις φάσεις».

Για την αποβολή του Τρισκόφσκι: «Προκλήθηκε, όμως ήταν λανθασμένη η αντίδρασή του και τιμωρήθηκε αυτός και η ομάδα. Θα τον χάσουμε και από τα επόμενα παιχνίδια».

Για τη διακοπή: «Μας βολεύει η διακοπή του πρωταθλήματος για να ξεπεράσουμε την ήττα-σοκ στο Τσίρειο. Θα έχουμε αρκετούς διεθνείς. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».