Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε…
Για τα εισιτήρια και το μέτρο της ΚΟΠ: Ουσιαστικά εφαρμόζουμε σχεδόν το ίδιο μέτρο στο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ. Δεν προκύπτουν μεγάλες αλλαγές. Θα δούμε τον κόσμο που θα ακολουθήσει το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα μας πηγαίνει με καλές προϋποθέσεις, γιατί όχι να μην έχουμε και αρκετό κόσμο.
Εμείς θέλουμε να έχουμε κοντά μας τον κόσμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν δεν έρθει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην χρειάζεται τον κόσμο της. Εφαρμόζουμε κάτι στην ΑΡΕΝΑ, εντελώς διαφορετικό από όλες τις άλλες ομάδες και τα αποτελέσματα είναι εδώ.
Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: Το ζητούμενο ήταν να μπούμε στο 2018 με το δεξί. Τα καταφέραμε, δεν έχουμε την δυνατότητα να μείνουμε στο χθεσινό παιχνίδι. Πήραμε μια νίκη που δικαιούμασταν και τώρα βλέπουμε το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που κάνουμε πάντα, την νίκη. Είναι μόλις η 19η αγωνιστική. Μακάρι να κερδίσουμε, αλλά δεν θα καθορίσει κάτι είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε. Είναι πολύ νωρίς.
Για τα αγωνιστικά νέα: Τρισκόφσκι – Μουρίγιο θα τους δούμε στις επόμενες προπονήσεις. Θα στερηθούμε τον Αντωνιάδη.