Η ΑΕΚ για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την έναρξη της πώλησης εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο (17/03) στις 16:00.

"Η πώληση εισιτηρίων για τους φίλαθλους της ομάδας μας για την Νότια Κερκίδα του ΓΣΠ γίνεται ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ στην διεύθυνση www.cfa.com.cy.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ υπάρχει σχετικό banner https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/ που παραπέμπει στην πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.

H πώληση των εισιτηρίων θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/03). Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (24655999).

Το ωράριο των Γραφείων:

Tετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00"