Μετά την επισημοποίηση της αποχώρησης του του Τσάβι Ρόκα από την ΑΕΚ προκύπτει ειδικότερα από τους απλούς οπαδούς ένα σημαντικό ερώτημα. Ο Ισπανός θα παραμείνει στην Κύπρο για την επόμενη χρονιά; Θα κοιτάξει ο ίδιος το ενδεχόμενο να δουλέψει κάπου αλλού στο νησί μας. Μπορεί άλλη ομάδα τώρα που μένει ελεύθερος να κινηθεί προς το μέρος του;
Για να προλάβουμε... υποψίες, με τα σημερινά δεδομένα, δεν έχει γίνει το παραμικρό το οποίο να σχετίζεται με μετακίνηση του Ρόκα. Για το μέλλον, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
ΠΡΕΠΕΙ πάντως να σημειωθεί πως ο Τσάβι Ρόκα δεσμεύεται με την ΑΕΚ με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου. Ναι μεν υπάρχει κοινή απόφαση για διαζύγιο αλλά στο σενάριο να συνεχίσει στην Κύπρο η ομάδα της Λάρνακας θα έχει τον πρώτο λόγο... αφού υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού.
Σύντομα, αν υπάρξουν εξελίξεις, θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.