Ανάσες, ρυθμός και... πειράματα

Η εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος, μετέτρεψε τα τελευταία παιχνίδια ως τυπικής διαδικασίας στην ΑΕΚ.

Η ομάδα της Λάρνακας… κλειδώνοντας την τετράδα, έχει την πολυτέλεια να αρχίσει να σκέφτεται μακροπρόθεσμα (τον τελικό Κυπέλλου δηλαδή), σε αντίθεση με τον έτερο φιναλίστ Απόλλωνα ο οποίος εξακολουθεί να μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα στις 19:00 η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ θα αντιμετωπίσει στο «Τσίρειο» τους «γαλάζιους» της Λεμεσού στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που ο Ισπανός τεχνικός απαλλαγμένος από το άγχος και την πίεση, θα έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι.

Θα μπορεί να δώσει ανάσες σε παίκτες που είναι πάνω των 32-33 χρονών και έχουν… κουβαλήσει την ΑΕΚ σε όλη την διάρκεια της σεζόν, να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που χρειάζονται λεπτά συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό αλλά και να πειραματιστεί σε πρόσωπα και σε σχήματα, βλέποντας πώς θα λειτουργήσουν κάποιες ιδέες που πιθανόν να έχει κατά νου ενόψει τελικού.